Die gaping in bemarkingstegnologie?

Olimpiese Spele Aflos DropBaie, baie jare gelede was ek 'n ontleder by 'n koerant. Ek het elke week data van regoor ons produksie- en verspreidingstelsels saamgestel en gewerk om tyd of geld te bespaar. Dit was 'n uitdagende taak, maar ek het goeie leierskap gehad en gedurende die dekade wat ek daar gewerk het, het ons ons bedryfsbegroting elke jaar verminder.

Dit was 'n ongelooflike lonende werk. Ek was persoonlik verantwoordelik vir 'n miljoen miljoen-begroting - dus kon ek nie net geld bespaar deur afval te vind nie, maar kon ek ook geld spandeer waar dit die nodigste was. Dit was bevredigend om werknemers die gereedskap en tegnologieë te gee wat hulle nodig gehad het om hul lewens te vergemaklik.

Die feit dat ons geleentheid in die stelsel gevind het, het ons byna altyd gelei verbindings in die stelsel, maar nie in die onderskeie prosesse self nie. Die meeste nagte het die perspers perfek geloop, die inbringstoerusting foutloos, die vragmotors het goed geloop en draers het hard gewerk om die papier by u deur te kry. Tussendeur het transportbande egter vasgesit, lyne het misluk, palette het omgeval, vragmotorlaaiers het misluk en verkeer het die vervoerder gestop.

Met 'n paar dekades van bemarking ontleding nou agter my, die geleenthede het nie verander nie. By my werk werk die webwerwe uitstekend, die nuusbriewe gaan goed uit, die analytics goed, die blog vaar fantasties, die oproepe tot aksie word gekliek en leidrade word by Salesforce gevoeg.

Egter al die verbindingspunte tussenin ontbreek. Die nuusbrief word nie met die webwerf of die analytics. Die analytics vangste mees van die statistieke, maar nie van die belangrike inligting van die webwerf of blog nie. Die blog lok baie verkeer, maar die dop van mense vanaf die blog na die korporatiewe webwerf gaan verlore. En binne Salesforce volg ons nie die sleutelwoorde wat hulle gebring het, die artikels wat hulle gelees het, en ook nie die CTA waarop hulle geklik het nie. Die verbindings is verbreek.

En dit is nie maklik om reg te maak nie!

Ons bemarkingspan weet wat daar gedoen moet word; hulle beskik eenvoudig nie oor die middele om alles nou soomloos te laat werk nie. Ek glo nie dat dit by enige ander onderneming verskil nie ... almal sukkel met ondoeltreffendheid as gevolg van hoe ons stelsels integreer en outomatiseer. Dit is al jare lank 'n passie van my, maar ek is nie seker dat groot verwikkelinge die mark getref het nie.

As ek na die toekoms van bemarkingstegnologie kyk, glo ek nie dat die geleenthede in die mediums self lê nie ... Ek glo dat dit in die verbande tussen hulle lê.

2 Comments

 1. 1

  Ok, jy het my gestuit, op twee punte. Eerstens, is dit belangrik om te tel? Wat as jy net gedoen het wat jy gedoen het en nie gemeet het nie, sou dit steeds tel? Tweedens, ek is stomgeslaan met "Salesforce", so ek sal daardie een uitvind ...

  • 2

   Hallo Penny!

   As ons nie tel nie, hoe weet ons dat ons werk vrugte afwerp? Re: Salesforce – dit is 'n sagteware as 'n diens (aanlyn) kliënteverhoudingsbestuurder (CRM). Basies kan jy tred hou met leidrade en kliënte, elke raakpunt met hulle, geleenthede, ens. Vir 'n organisasie met verskeie departemente of soveel kliënte wat jy hulle nie kan onthou nie, is 'n CRM belangrik sodat jy al die kliënte kan hê ' geskiedenis op jou vingers.

   Ek is bly jy het gevra! Soms raak ek 'n bietjie te geeky hier 🙂
   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.