Bemarkingsgeleiers ... fout ... Konsultante

Musiek

Toe ek begin het Highbridge, een van die besluite wat geneem moes word, was eintlik hoe om die maatskappy te merk. As ek nadink oor bemarking en die evolusie daarvan, vergelyk ek dit gereeld met 'n dirigent en 'n simfonie. As konsultant moet ek baie soos 'n dirigent wees en die verskillende mediums help meng en gebruik om die regte note op die regte tye te slaan, sodat die strategie ten volle realiseer.

Ek wou nie ouderdom myself deur myself as 'n bemarkingskonsultant. Ek wou myself nie beperk deur myself 'n 'te noem nie soek konsultant or sosiale media konsultant. Dit is soos om te sê dat jy 'n violis, fluitis of perkussis is. Ek wou myself eerder openlik merk.

Nuwe media beteken nie dat ek ou media ignoreer nie, en dit beperk my ook nie in die toekoms nie. Daar sal altyd wees iets nuut. Nuwe mediakonsultasie kan soek, sosiale, video, mobiel ... of feitlik enigiets insluit wat in die pyp val. Dit beteken nie dat ek myself gaan bevorder as 'n kundige in al die arena's nie. Ek werk al saam met vennootfirmas en agentskappe wat in die onderwerpe spesialiseer.

Bemarkingsorkestrasie

As 'n nuwe mediakonsultant stel dit 'n verwagting waarmee ek kan help 'n media ... en my kliënte in te lig oor die nuutste ontwikkelinge in kommunikasiemediums. En ek probeer om meer te leer oor en kundigheid op te bou in al die nuutste tendense. Van tyd tot tyd verklaar ek dat ek do sosiale media-konsultasie of soekkonsultasie ... maar ek merk myself nie uitsluitlik op daardie gebiede nie.

Dirigente is nie noodwendig kundige musikante met een instrument nie; hulle verstaan ​​egter hoe om elke instrument te benut, almal saam te laat werk en pragtige musiek te maak. Dit is bemarkingsorkes.

Jammer dat ons onsself nie bemarkingsgeleiers genoem het nie!

Hier is 'n paar mooi bemarkingsmusiek!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.