Marketing Analytics 101: wys my die geld!

wys my die geld 1

Toe ek verlede maand 'n artikel vir Talent Zoo geskryf het, het ek geskryf oor gebruik te maak van outomatisering en integrasie om u aanlynstrategieë te maksimeer en te benut, sowel as die ondernemings wat ondernemings help om dit uit te voer bemarkingsoutomatiseringsgeleenthede.

'N Paar minute gelede is ek 'n e-pos gestuur van Andrew Janis van Evantage Consulting op 'n nuwe papier wat hulle uitgereik het, en die resultate is nogal intrigerend. (Sommige van die samevattings hieronder is deur Andrew geskryf in die e-pos wat hy gestuur het ... ek sou dit ook nie kon verwoord nie!)

Die stand van bemarkingsanalise

Hierdie Whitepaper gee 'n samevatting van die resultate van 'n opname wat deur Evantage Consulting gedoen is om die impak van analytics op bemarkingspanne en organisasies as geheel.

Volgens die koerant bestee ondernemings meer tyd en middele aan analytics, die meeste staan ​​steeds voor die uitdaging om data in aksie te verander. Alhoewel die opname in die Twin Cities gerig is, glo ek dat die resultate waarskynlik in die hele bedryf konsekwent sal wees.

  • Die meeste bemarkers is meer belê analytics en hulpbronne, maar die skuif na data-gedrewe bemarking is steeds nie 'n werklikheid in die meeste organisasies nie.
  • Bemarkingsdollars begin skuif na meer meetbare media.
  • Daar is 'n groep toppresteerders wat dit gewen het data-gedrewe bemarking ter harte.
  • Bestuur is die sleutel in die oorgang na data-gedrewe bemarking, en is stadig om aan boord te kom.

Kortom, dit is 'n optimistiese siening van bemarking ... ondernemings begin tegnologie regtig gebruik, die resultate meet en daarvolgens aanpas. Hulle begin kry dit! Massabemarking is dood, die opkoms van geteikende bemarking op die internet kry uiteindelik momentum.

Wys my die geld!

Direkte bemarkers en databasisbemarkers skree dit al jare lank ... dit herinner my aan Cuba Gooding in Jerry McGuire wat hom laat skree het: "Wys my die geld!". Elke maatskappy se president moet dieselfde ding aan hul bemarkingsafdeling skree.

Dit is goeie nuus vir verbruikers sowel as bemarkers. Wanneer verbruikers blootgestel word aan geteikende en opregte advertensies, reageer hulle. As bemarkers die regte ding doen, besef hulle dat die moeite vrugte afwerp. As u nie instel nie Gesprek doelwitte, om die resultate te monitor en aanpassings te maak, gooi jy eenvoudig pyle in die donker.

U kan die Whitepaper oor Marketing Analytics van Evantage aflaai. Van die maatskappy se webwerf: Sedert 1999 Evantage Consulting het e-ondernemings gehelp om suksesvol te wees deur hul bemarking, bedrywighede en IT-komponente in lyn te bring? vir maksimum doeltreffendheid en effektiwiteit.

Een kommentaar

  1. 1

    Ek stem saam alles word meer en meer geteiken. Terwyl ek my eie besigheid begin en advertensie-opsies ondersoek, vind ek dat ek voortdurend data monitor. Watter advertensies kry klikke watter nie. Ek probeer dan uitvind hoekom en vervang die wat nie geklik word nie met die wat ek dink sal geklik word.

    Dit is alles gebaseer op wie jou teikenmark is en wat hulle eintlik wil sien. Mense in die algemeen haat advertensies, maar ek voel dit net omdat hulle so lank gebombardeer is met nie-geteikende advertensies. As jy goed voor hulle plaas wat hulle nuttig kan vind, sal hulle jou advertensies sien as byvoeging tot die inhoud wat op jou webwerf beskikbaar is.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.