Bemarkers is so vol crap

Paparazzi

influencer-project.pngEk luister Die beïnvloedingsprojek. Dit is 'n baie interessante projek - 60 minute wenke van 60 sekondes Who's Who op die web praat oor die skep van invloed aanlyn. Ek kan 'n bietjie verbitterd wees omdat ek nie genooi is om te help nie, maar terwyl ek na hierdie mense luister ... het ek tot die besef gekom dat baie van hulle net vol kak is.

Eerstens, as u deur die lys lees, doen u huiswerk ... die meeste mense werklik nie hul invloed aanlyn opgebou het nie. Hulle was reeds invloedryk en dan aanlyn gegaan. Nogtans was ander invloedryk omdat hulle suksesvolle boeke geskryf het of suksesvolle ondernemings geskep het. Met ander woorde, hulle het reeds invloed gehad. Dit gesê, ek respekteer almal vir die harde werk wat hulle gedoen het ... ek stem nie saam dat hulle kundiges is nie beïnvloed mense aanlyn.

Glo my nie? Gaan op die lys van mense en omring diegene wat eintlik hul eie invloed aanlyn geskep het.

Anne Handley, Anne Holland, Brian Clark, Jason Falls, Liz Strauss, Hugh MacLeod, Dan Schawbel, Steve Woodruff, Chris Garrett... om 'n paar te noem ... niemand het geweet wie hierdie mense was voordat hulle gekrap, gebloei en gekruip het nie invloed. Hulle het dit gedoen deur te waag, in spaarvarkies te spaar om na konferensies te reis, tot die diep ure van die oggend te werk, dagtaak te jongleren en optredes te praat, hul werk te verloor, blogs en e-boeke te skryf ...

Hierdie mense het met onvermoeide invloed in hul netwerke behaal harde werk.

Sommige mense wat ek ken, is verbaas dat ek binne minder as 'n jaar 'n suksesvolle onderneming begin het. Oor minder as 'n jaar? Regtig? Mense - ek werk al 'n dekade hieraan! Tien jaar se probleme met my base omdat ek oor kliënte blog. Jare van geen slaap nie. Jare van 7 dae werksweke. Jare van die lewe op die internet. Ek is nie eens naby dieselfde invloedryke omgewing as die mense op die projek nie - maar ek weet hoe hard hulle gewerk het om te kom waar hulle is.

Die snaakse deel is, terwyl u na die Influencer Project luister, sommige van hierdie beïnvloeders het presies vergeet hoe hulle daar gearriveer! Ek het nie dinge gehoor soos ...

Sluit aan by 'n hoë risiko-opstart wat toevallig bajillions gemaak het, skryf 'n topverkoperboek, wees 'n humoristiese bytende intimiderer wat baie praat, begin 'n suksesvolle tradisionele agentskap en maak dan die skuif aanlyn, wees 'n kundige off-line ...

Ek het gehoor hoe kak soos by 'n sosiale netwerk aansluit of 'n instrument aanlyn begin gebruik. Maak jy n grap? Gereedskap is net dit ... gereedskap! Gee my 'n doos verf en 'n paar weke, dan wys ek 'n skildery wat skaars ooreenstem met die vaardigheidsvlak van 'n vierde-klas. As ek mense aanlyn instrumente vir invloed gee, help dit hulle nie meer om te beïnvloed nie, as om my 'n laboratorium te gee, sal dit my help om die Nobelprys te wen.

Daar is 'n paar goeie boodskappe in die projek, moenie my verkeerd verstaan ​​nie. Ek is regtig nie bitter nie ... regtig. 🙂

So ... wil jy mense beïnvloed? Slyp u handwerk totdat u dit binne en buite ken. Gryp elke geleentheid aan om u naam uit te lei of as vrywilliger aan te bied. Help almal. Belê in u eie toekoms in plaas van u werkgewer ... of die volgende salarisverhoging of promosie. Misluk. Misluk. Misluk. Misluk. Misluk. Weereens misluk. Kry u naam uit. Noem jouself 'n kundige. Raak bespot. Gaan praat - jy sal waarskynlik suig, maar jy sal beter word. Werk hard.

Ek dink my 60 sekondes is verby.

OPMERKING: Dit lyk asof FastCompany sy eie Influencer-projek bedryf.

4 Comments

 1. 1

  Beste. Post. Ooit.

  Ek is bly iemand het die sand gehad om dit te sê. Om invloed op te bou en u eie geluk te skep, gebeur nie deur dinge op Facebook te hou en dit 'n dag te noem nie.

  Dit kom nie eens deur wonderlike blogposte nie.

  Dit gaan alles oor voete op straat.

 2. 2
 3. 3

  Goeie boodskap Doug. Ek het net na die konferensie ook geluister. Oor die algemeen is daar 'n paar goeie punte gemaak, maar ek stem saam met baie van u boodskappe.

 4. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.