Haal die beste uit u geld verdienste

Depositphotos8874763 m 2015

Die verdienste van 'n blog is moeilik, tensy u baie verkeer of as u 'n goeie nis het. Ek het 'n paar verskillende advertensietegnologieë op my webwerf en was onder die indruk van die inkomste wat ek behaal het. Een van die probleme met die advertensieruimte is om die beste uit die vaste eiendom te haal. Wys u vertoonadvertensies? Baniere? Knoppies? Teksskakels?

Ek glo dit is die idee agter nuwe pogings soos Rubicon-projek (wat my inkomste op betaal-per-klik-advertensies op my blog drie keer verhoog het). Hul stelsel monitor prestasies op advertensies en pas die advertensies wat daar vertoon word daarvolgens aan.

Let op waar ek besluit het om te 'speel' en my eie aanbevelings te maak ... nie goed nie:

Rubicon-projekprestasie

Die volgende generasie van monetisering

Volgende op die internet is toepassings waarmee die uitgewer en adverteerder egter volle beheer kan gee. Konteksweb, het 'n toonaangewende korporatiewe advertensiemaatskappy gister aangekondig dat hulle begin ADSDAQ Exchange Agency Trading Desk. Hier is 'n teks uit hul persverklaring:

Agentskappe staan ​​voor die uitdagende kwessies van doeltreffende media-besteding en toegang tot praktiese insigte in 'n tyd van gefragmenteerde gehoor. Hulle sal die ADSDAQ Exchange Agency Trading Desk om prestasie aan konteks te koppel in alle besteding aan digitale veldtogmedia. Met behulp van dieselfde intydse kontekstuele enjin wat die maatskappy se mediabedryf dryf, kan 'n digitale agentskap die ADSDAQ Exchange Agency Trading Desk gebruik om te koop op portale, advertensienetwerke en werfspesifieke aankope om aankope op te deel in inhoudskategorieë en die prestasie van die veldtog aan die kategorieë te koppel. . Die diens werk afsonderlik van die maatskappy se mediabedryf.

Sodra 'n koper of ontleder hierdie ontleding ontvang, kan die agentskap met die druk van 'n knoppie meer van die voorraad koop wat vir 'n gegewe veldtog werk en enige voorraad verkoop wat nie hul verwagtinge presteer nie.

Met ADSDAQ (wat nog nie op my blog geïmplementeer is nie), kan ek 'n minimum prys vir my vaste eiendom stel, MAAR ander advertensies aanbied as niemand besluit om dit te koop nie. Wat 'n wonderlike idee!

ADSDAQ Monetisering

Met ander woorde, as ek sê dat die knoppie links bo $ 150 werd is, kan 'n adverteerder op ADSDAQ die posisie beveilig en die prys betaal. As niemand egter byt nie, kan ek 'n alternatiewe advertensie daar vertoon. Baie intelligent. Nou besluit jy wat jou vaste eiendom werd is! Ek gaan dit dieper verdiep en hoop om die komende maande regtig met ADSDAQ te eksperimenteer. Die grootste deel is dat ek die mense wat ek nou gebruik nie hoef te laat vaar nie!

Artikel oor Yahoo! Besigheid

4 Comments

 1. 1
 2. 2

  Douglas – dankie vir die plasing! Ek is verantwoordelik vir die uitgewersprogram by die Rubicon-projek. Ek is bly om te hoor van jou positiewe ervaring met ons program. Ons span het baie hard gewerk om uitgewers soos jy te help om meer geld uit die advertensies op jou werf te maak terwyl hulle minder werk doen.

  Hou ons beslis op hoogte van jou terugvoer.

  JT
  die Rubicon-projek

  • 3

   Dankie dat jy inloer het, JT.

   Rubicon het nie goed met ADSDAQ gespeel nie, so ek moes daardie metode gebruik. Die advertensies het verskyn, maar geen klik het verskyn om in Rubicon te registreer nie. Ons kan dit nie hê nie! Ek dink ek kon dit 'vervals' het deur die bladsy deur 'n iframe te bedien, maar dit is 'n bietjie van 'n hack.

   Ek het vanaand 'n briefie laat val om te ondersteun. Nog 'n lof vir julle kliëntediens - julle is ongelooflik.

   Doug

 3. 4

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.