Maak u Web 2.0-logo

Op Invloed 2.0

Te snaaks. Maak u eie Web 2.0-logo hier (UPDATE: Die webwerf is nie meer beskikbaar nie). Ek het dit op Peter Glyman se blog gevind.

6 Comments

 1. 1

  Dit is een cool en snaakse bladsy. Hulle het ook - in 'n soortgelyke ontwerp - 'n webklok. Klop enige van die ander wat ek gesien het (hoewel ek nog nooit verstaan ​​het waarom iemand 'n horlosie op hul webwerf sou plaas nie ...)

 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

  Dinge het erger geword, nou is daar net 'n 404-fout. Bugger, net soos ek regtig 'n goeie idee gehad het waar ek die effek sou kon gebruik.
  Wel, die internet is 'n vloeibare ding.
  Dankie vir al die inspirasie - slim om myBlog-gemeenskap net op die voorblad te laai.

  • 6

   Dankie, Martin! Ek het die inskrywing verander. RE: Ek het met die sybalk gespeel om dit meer effektief te maak. Die MyBlogLog-javaskrip is nog steeds op die voetstuk. Die bloggers wat besoek, word dus steeds op die tuisblad herken, maar ek wou nie al die bladsye vertraag as hul diens stadig loop nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.