MailButler: Uiteindelik 'n assistent vir Apple Mail wat uithaal!

posstoker

Terwyl ek dit skryf, is ek tans per pos hel. Ek het 1,021 100 ongeleesde e-posse en my nie-reaksie loop oor op direkte boodskappe via sosiale media, telefoonoproepe en sms-boodskappe. Ek stuur ongeveer 200 e-posse en ontvang elke dag ongeveer XNUMX e-posse. En dit sluit nie die intekeninge op nuusbriewe in wat ek liefhet nie. My posbus is buite beheer en posbus nul is vir my net so realisties soos 'n pienk dinosourus.

Ek het 'n klomp gereedskap gebruik om te help, en ek was nog altyd teleurgesteld, gooi almal en keer terug na Apple Mail waarvan die vlae, filters en VIP-lyste die vingers is wat ek gebruik om die dam aan te stop. Dit is egter nie genoeg nie. Ek is nog steeds gefrustreerd. Ek wil die golf van versoeke beter bestuur. En ek weet dat daar vir elke paar honderd e-posse altyd 'n paar geleenthede in 'n paartjie is waarop ek moet sit.

Ongeveer 'n week gelede het Thaddeus Rex, a handelsmerkdeskundige wat saam met ons werk aan kliënte wat my al dan nie gesien het of ek openlik voor my posbus gehuil het, laat my weet oor MailButler. In teenstelling met baie platforms van derdepartye wat u posbus inspekteer of oorneem, is MailButler 'n byvoeging wat naatloos met Apple Mail integreer. Dit is so goed dat Apple hierdie onderneming regtig net moet oplaai en hierdie funksies by verstek moet byvoeg.

MailButler-funksies

 • Sluimer - Deur 'n e-pos te sluimer, sal u dit tydelik uit u inkassie laat verdwyn.
 • Dop - Laat weet as die ontvanger u e-pos werklik geopen het. Dit is 'n fantastiese hulpmiddel vir professionele ontwikkelaars om te sien of 'n potensiële persoon hul intro- of voorstel-e-pos open.
 • Skedulering - Beplan u e-posse om in die toekoms op 'n spesifieke datum en tyd te stuur.
 • Ontdoen stuur - U kan die versending van die e-pos vir 'n geruime tyd ongedaan maak en moontlike foute regstel.
 • handtekeninge - skep pragtige e-poshandtekeninge deur tussen hul verskillende sjablone te kies.
 • Wolkoplaai - MailButler laai outomaties groot lêeraanhegsels op na die wolk en voeg eerder die ooreenstemmende skakels by u boodskap.
 • Aanhangselherinnering - Moet nooit vergeet om weer 'n lêer aan 'n boodskap te heg wat u in die boodskapteks genoem het nie.
 • Avatar beelde - Met MailButler kan die sender van 'n e-pos maklik raakgesien word deur hul kleurvolle avatar-beeld.
 • Direkte inkassie - Kry toegang tot u posbusse wat u die meeste gebruik, direk vanaf die menubalk - een kliek weg van oral
 • emosiekone - Die pragtige klein ikone wat deel uitmaak van moderne kommunikasie ... ook nou in e-posse.
 • bedank - MailButler maak dit makliker as nooit tevore om uit te teken vir ongewenste nuusbriewe nie: een klik!

Hier is 'n skets van hoe eenvoudig dieMailButler skedulering werk. Een van die kenmerke wat ek liefhet, is dat dit my laaste instelling behou - so het ek Volgende werksdag om 8:00. Dit is wonderlik, want ek gee nie regtig om vir mense wat sien dat ek om 2:48 op hul e-pos reageer nie.

mailbutler-skedulering

Opkomende funksies van MailButler

 • Take - Merk u e-posse as take-items om nooit weer van belangrike take te vergeet nie.
 • Inboks breek - Maak 'n blaaskans, laat MailButler: Skakel sekere e-posrekeninge outomaties uit op grond van u werksure.
 • Haal - Deel vinnig 'n kwotasie uit 'n e-posboodskap in ander toepassings of dienste.
 • Giphy - Met MailButler het u direkte toegang tot 'n trazillion geanimeerde beelde om u beter uit te druk.

Installeer MailButler GRATIS!

Ek is baie bly daaroor MailButler het die Inboks breek funksie onder ontwikkeling. Ons ontvang te veel kere e-posse van laataand van kliënte met versoeke waarop ons kan spring. Dit is nie so dat ons nie reageer nie, maar ons lei ons kliënte gereeld op dat hulle prakties enige tyd van die dag of nag met ons kan skakel ... dit is nie 'n goeie praktyk nie, want ons is nie 'n ondersteuningsafdeling nie. Ek wil liewer die e-pos ontvang tot die volgende werkdag. Ons kliënte wat noodgevalle het, kan ons altyd skakel.

Openbaarmaking: ek gebruik my verwysingsskakel in die pos in die hoop dat baie van u die diens installeer en betaal, en ek kan dit gratis kry! 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.