Ontwerp om iets buite die gewone aan te dui

madascar rooi knoppie

My kinders spot altyd met my oor my liefde vir geanimeerde films - ek kan dit eenvoudig nie kry nie. Terwyl ek Madagaskar 2 gekyk het, was ek mal oor hierdie toneel waar die rooi lig aan en uit begin flikker ... kyk hoe dit deur die pikkewyne aan die stuur hanteer word:

Dit is jammer dat Analytics nie altyd flikkerende rooi ligte het wat "ontwerp is om iets ongewoons aan te dui nie", asook die handleidings oor hoe om dit reg te stel. Natuurlik - al het hulle dit gedoen - solank die vliegtuig nog gevlieg het, sou hulle waarskynlik niks gekies het nie.

Organisasies word ook betower deur groeiende getalle (soos ek ook!). Die probleem is dat daar gewoonlik verhale binne die getalle is wat rooi gloeilampe moet flikker. Dit is u taak as Bemarker om hulle te vind ... miskien 'n beduidende afname in sleutelwoordverkeer, of 'n verwysende webwerf wat uit die niet opduik.

Die naaste aan 'n handleiding is die deurlopende advies van mense soos Avinash Kaushik en beste praktyke vir analise blogs. Watter soort rooi ligte het u in u Analytics ontbloot (of geïgnoreer)?

Miskien moet u iets daaraan doen voordat die vliegtuig ondertoe gaan! Of vind u u Analytics-verslae "mooi en ietwat hipnoties"?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.