Google My Besigheid vir plaaslike soektogte

Google kaarte

Verlede April het ek 'n berig gedoen oor Google My Besigheid. Hierdie naweek het ek my dogter by haar haarafspraak gaan haal. Die salon was pragtig en die mense wat daar gewerk het, was fantasties. Die eienaar het my gevra wat ek vir my geld moes doen en ek het hom gesê dat ek maatskappye met hul aanlyn bemarking gehelp het.

Ons het by 'n rekenaar gestaan ​​en hy het met my gedeel dat sy verkooppunt ook sy webwerf gedoen het. Ek het hom gevra om op Google te soek na “Haarstilis, Greenwood, IN“. Up verskyn 'n mooi kaart met al sy kompetisies ... maar geen inskrywing vir sy salon nie. Ek het hom deurgeloop sy besigheid op Google My Business te publiseer en dit het al tien minute geduur.

As u besig is om webwerwe vir plaaslike ondernemings te verkoop of plaaslike soekenjinoptimalisering doen, hoe kan u dit buite u strategie laat? Dit is gratis, dit is bo-aan die bladsy met soekresultate en dit is maklik om te gebruik! Google het selfs plaaslike statusopdaterings by die bladsy gevoeg.

Selfs as u nie 'n plaaslike onderneming is nie, sal ek u steeds aanraai om Google My Business te gebruik. Besighede gebruik graag plaaslike bronne omdat dit makliker is om mee te kommunikeer, besoek en ondersteuning kry. Koop plaaslike, koop plaaslike, soek plaaslike ... en lys u besigheid sodat u gevind word. Bing het ook 'n plaaslike aanbiedingsentrum

3 Comments

  1. 1

    Ek dink dat hoe meer kanale jy jou inligting lewer en 'n teenwoordigheid vir jou besigheid bou, hoe meer oogballe sal jy kry en hoe sterker gaan jou handelsmerk word. Google Plaaslike Besigheid is beslis op my lys!

  2. 2

    Die meeste van die tyd is sake-eienaars so besig om hul maatskappye op netwerkwebwerwe of die internet te adverteer dat hulle dikwels hierdie opsies miskyk. Dit is veral waar vir baie ou ma- en pop-ondernemings, wat altyd staatgemaak het op die mond-tot-mond-reputasie van hul maatskappye.

  3. 3

    Ons het baie tyd spandeer om plaaslike kliëntbesighede in Google Plaaslike Besigheid sowel as Maps te optimaliseer en Maps Booster te gebruik. Byvoorbeeld, een van ons werwe se lughaweparkeerbesprekingsmaatskappye kry die helfte van hul verkeer net uit die Maps-lys alleen. Om jou plaaslike besigheid op bladsy een te hê is van kardinale belang en ons sien kans vir ons kliënte aangesien ons hulle verskeie kere op bladsy een kry vir hul "geld sleutelwoorde". Ek hou daarvan om kliënte op Maps, PPC en Natural te kry. Deur dit te doen, kan ek 10-15% van al die bladsy een vaste eiendom dek. Wanneer potensiële klant 'n soektog doen en meer as een lys bo en of onder die vou sien, sien ons baie nuwe besigheid, om nie eens te praat van nuwe kliënte nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.