Google My Besigheid vir plaaslike soektogte

Google kaarte

Verlede April het ek 'n berig gedoen oor Google My Besigheid. Hierdie naweek het ek my dogter by haar haarafspraak gaan haal. Die salon was pragtig en die mense wat daar gewerk het, was fantasties. Die eienaar het my gevra wat ek vir my geld moes doen en ek het hom gesê dat ek maatskappye met hul aanlyn bemarking gehelp het.

Ons het by 'n rekenaar gestaan ​​en hy het met my gedeel dat sy verkooppunt ook sy webwerf gedoen het. Ek het hom gevra om op Google te soek na “Haarstilis, Greenwood, IN“. Up verskyn 'n mooi kaart met al sy kompetisies ... maar geen inskrywing vir sy salon nie. Ek het hom deurgeloop sy besigheid op Google My Business te publiseer en dit het al tien minute geduur.

As u besig is om webwerwe vir plaaslike ondernemings te verkoop of plaaslike soekenjinoptimalisering doen, hoe kan u dit buite u strategie laat? Dit is gratis, dit is bo-aan die bladsy met soekresultate en dit is maklik om te gebruik! Google het selfs plaaslike statusopdaterings by die bladsy gevoeg.

Selfs as u nie 'n plaaslike onderneming is nie, sal ek u steeds aanraai om Google My Business te gebruik. Besighede gebruik graag plaaslike hulpbronne omdat dit makliker is om mee te kommunikeer, besoek en ondersteuning kry. Koop plaaslike, koop plaaslike, soek plaaslike ... en lys u besigheid sodat u gevind word. Bing het ook 'n plaaslike aanbiedingsentrum

3 Comments

  1. 1

    Ek dink dat hoe meer kanale u u inligting lewer en 'n teenwoordigheid vir u besigheid opbou, hoe meer oogballe sal u kry en hoe sterker sal u handelsmerk word. Google Local Business is beslis op my lys!

  2. 2

    Besigheidseienaars is meestal so besig met die advertering van hul ondernemings op netwerkwebwerwe of op die internet dat hulle hierdie opsies dikwels miskyk. Dit geld veral vir baie ou ma- en popondernemings, wat altyd op hul reputasie van hul maatskappye vertrou het.

  3. 3

    Ons het baie tyd daaraan bestee om plaaslike kliëntebesighede in Google Local Business sowel as Maps te optimaliseer en Maps Booster te gebruik. Byvoorbeeld, een van ons webwerwe bespreek lughaweparkeringondernemings net die helfte van hul verkeer net deur die Maps-lys. Om u plaaslike onderneming op bladsy 10 te hê, is van kardinale belang, en ons sien kans vir ons kliënte omdat ons hulle meermale op bladsy 15 kry vir hul "geldsleutelwoorde". Ek wil graag kliënte op Maps, PPC en Natural kry. Deur dit te doen, kan ek XNUMX-XNUMX% van al die bladsy een vaste eiendom dek. As potensiële klante 'n soektog doen en meer as een lys bo en onder die vou sien, sien ons baie nuwe sake, om nie te praat van nuwe klante nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.