Omdat Google so gesê het

Deposito 9552424 xs

Google is die meester. Tydperk. Ons kan dit nie vermy nie. As u voordeel wil trek uit organiese soektogte, is die SEO-formule eenvoudig - luister net wat Google wil hê u moet doen en doen dit! (En moenie soos hulle doen nie)

Dit het hierdie week weer gebeur. 'N Verteenwoordiger van die webafdeling het 'n waarskuwing in Webmasters afgeskaf en 'n toename in aantal foute onbeduidend. As hul konsultant word ek gevra om numeries te verdedig waarom hulle die probleme moet oplos. As ek verstaan ​​dat die ontwikkeling baie intensief is en dat dit die koste regstel, is dit my antwoord:

Omdat Google dit gesê het.

Waarom moet die gesprek verder strek as dit? Ek wens ek ken die nuutste algoritme en kan die veranderinge op die webwerf, die kompetisie, die gewildheid van die inhoud op 'n magiese manier bereken en met 'n eindige berekeninge vorendag kom om 'n kostevoordeelontleding te bied. Ek ken nie die algoritme nie. Ek kan nie die bewyse lewer nie. Al wat ek jou kan vertel is:

Omdat Google dit gesê het.

Dit is bekend as optimization. Optimalisering is 'n voortdurende proses waardeur ek al die inligting wat Google verskaf, moet monitor, u webwerf volgens hul standaarde moet evalueer en u 'n oudit- en prioriteitslys moet gee om reg te stel. Elke dag bied Google meer insig in hoe hulle wil hê dat u inhoud moet aanbied om die ranglys te soek.

Ons kan prioritiseer op grond van sommige bevindinge deur ander SEO-leiers op die internet en deur ervaring met ons eie kliënte. Maar binne die lys kan ek u nie vertel wat die onafhanklike impak van elkeen van die veranderinge op u ranglys sal beïnvloed nie. As u iemand het wat vir u sê dat hulle weet ... lieg hulle.

'N Onlangse voorbeeld is advertensie inhoud. Hierdie week, Google het almal daaraan herinner dat as u iemand vergoed vir die publisering van u inhoud - met 'n volgende skakel - dit 'n oortreding van hul diensvoorwaardes is.

Ek gaan nie met 'n kliënt stry oor die proses wat hulle geneem het om die inhoud te kry nie ... of die nuanse of dit was nie blogger-uitreik daar was toevallig 'n skakel in ... maar is nie eintlik vergoed vir die skakel nie, net die inhoud. Ek weet dat hulle goed rangskik en dat die rangorde baie sake dryf. Maar ek raai hulle steeds aan om op te hou.

Omdat Google dit gesê het.

As u nie goed rangskik nie en nie reageer op boodskappe van Google oor u webwerf, foute wat in Webmeesters gelys word nie, of as u betaal vir advertensie-inhoud ... stop dit.

Omdat Google dit gesê het.

2 Comments

  1. 1

    Goeie blogartikel Doug! Het my nogal aan die ouer / kind-verhouding herinner. 'Gaan maak jou kamer skoon junior!' 'Hoekom?' Want ek het jou dit gesê! Ek is tans in gesprek met 'n kliënt wat dink dat hulle hul nuwe webwerf op Maandagoggend moet kan bekendstel en dan op Maandagmiddag van dieselfde dag van Google sal verwag om hul ranglys te wens. Ek het aan hulle verduidelik dat dit na die integrasie van beste SEO-praktyke op hul webwerf nog steeds aan die almagtige Google is om te reageer. Google wag nie op ons nie, ons wag op Google. My kliënt het dit nie en kry dit nie. Hulle wil NOU alles hê wat Google bied in plaaslike soektogte! Die sentiment 'Goeie dinge kom vir diegene wat wag' het geen belang vir 'n klein sake-eienaar wat die gesogte eerste bladsy van Google wil hê nie.

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.