LinkedIn toets nuwe weergawefunksie

LinkedIn voeg weerfunksie by

Dit lyk asof LinkedIn 'n weerberig in die kopkoparea toets. Sedert gister, as u oor die ikoon oor weerinligting beweeg, dui dit aan dat die diens “Power by sun365” is, het die vervaardigers van a Google Chrome uitbreiding en die weerpaneelwebwerf sun365.me. En ja, hulle sê 'krag', nie 'aangedryf' nie.

LinkedIn voeg weerfunksie by

Dit blyk te wees 'n uiters beperkte toetsproef, of 'n uiters stadige uitrol, omdat ek nie een persoon kon vind wat hierdie funksie sien nie.

Die groot vraag is, hoekom? Ek dink nie dat hulle moet glo dat meer mense hul oggend met LinkedIn sal begin of dat dit die webwerf meer "taai" kan maak nie. Dit lyk vir my na 'n lang skoot. Wat dink jy? Is dit 'n funksie wat u op LinkedIn wil hê?

2 Comments

  1. 1
  2. 2

    Thx vir hierdie pos, Kevin. Ek sien dit 'n paar weke gelede op my Twitter-bladsy verskyn. Nou vanoggend op LinkedIn. Ek het nie hierdie Chrome-uitbreiding geïnstalleer nie. Nie seker of ek daarvan hou nie, maar tot dusver lyk dit redelik onskadelik.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.