Hoe belangrik is jou LinkedIn-profielfoto?

Hoe belangrik is jou LinkedIn-profielfoto?

'n Paar jaar gelede het ek 'n internasionale konferensie bygewoon en hulle het 'n outomatiese stasie gehad waar jy kon poseer en 'n paar kopskote kon kry. Die resultate was verstommend ... die intelligensie agter die kamera het jou kop na 'n teiken laat posisioneer, dan het die beligting outomaties aangepas, en boom ... die foto's is geneem. Ek het soos 'n supermodel gevoel hulle het so goed uitgekom ... en ek het hulle dadelik op elke profiel opgelaai.

Maar dit was nie werklik ek. Ek is nie 'n supermodel nie. Ek is 'n joviale, ondeunde en gelukkige mollige ou wat daarvan hou om te glimlag, te lag en by ander te leer. 'n Paar maande het verbygegaan en ek het saam met my dogter aandete geëet en 'n vrou wat ek geken het, het gaan sit om met ons te gesels. My dogter ... wat nie enige situasie kan laat verbygaan nie ... het 'n foto geneem van ons laggend.

Ek is mal oor die foto. Ek het 'n haarsny nodig gehad, die agtergrond was warm hout, die beligting was verwelkomend, en ek dra 'n gewone wynrooi t-hemp .. geen pak of das nie. Hierdie foto is ek. Sodra ek by die huis gekom het, het ek dit geknip en op my gesit LinkedIn profiel.

Bekyk en maak kontak met Douglas op LinkedIn

Ek is natuurlik nie net 'n werknemer op LinkedIn nie. Ek is 'n spreker, 'n skrywer, 'n konsultant en 'n besigheidseienaar. Daar gaan nie 'n week verby wat ek nie kontak maak met 'n potensiële vennoot, kliënt of werknemer op LinkedIn nie. Ek kan absoluut nie genoeg beklemtoon hoe belangrik jou profielfoto is nie. Voor ons ontmoet, wil ek jou sien, jou glimlag sien en in jou oë kyk. Ek wil voel asof jy vriendelik, professioneel en 'n wonderlike persoon is om mee te skakel.

Kan ek dit van 'n foto af kry? Nie alles nie ... maar ek kan 'n eerste indruk kry!

Beïnvloed 'n LinkedIn-prent jou huurbaarheid?

Adam Grucela by Paspoort-Foto.aanlyn het hierdie sleutelvraag beantwoord met 'n paar uitstekende advies met ondersteunende statistieke in hierdie infografika. Die infografika raak 'n paar kritieke aspekte van 'n LinkedIn-profielfoto aan ... insluitend die belangrikste kenmerke:

 • Charisma – laat die besoeker van jou hou en vertrou.
 • Professionaliteit – pas die prentjie aan by jou nis.
 • Gehalte – laai slegs goed geneem foto's op.
 • Persoonlikheid – laat hulle jou beter ken.

Hulle verskaf 'n paar wenke – soos om 'n professionele fotograaf te huur, 'n hoë-gehalte beeld te gebruik, verseker dat dit professioneel is, gebruik goeie postuur en wys jou charisma. hulle verskaf ook 'n paar rooi vlae:

 • Moenie 'n gedeeltelik sigbare gesig gebruik nie.
 • Moenie 'n lae-resolusie-foto gebruik nie.
 • Moenie 'n vakansiefoto gebruik nie.
 • Moenie 'n prent gebruik wat nie outentiek is nie.
 • Moenie 'n maatskappyfoto bo 'n persoonlike een gebruik nie.
 • Moenie oordadig wees om gemaklik te wees nie.
 • Moenie 'n foto sonder 'n glimlag gebruik nie!

Die infografika laat jou ook weet dat jou foto nie alles is nie ... die optimalisering van jou hele LinkedIn-profiel is van kritieke belang om jou vermoë om te koppel en gehuur te word, te verhoog. Maak seker dat u ons ander artikels en gepaardgaande infografika lees, insluitend dit gedetailleerde gids oor die optimalisering van jou LinkedIn-profiel, sowel as hierdie bykomende LinkedIn profiel wenke.

Maar ek haat dit om foto's te neem

Ek verstaan ​​dit maar jou profielfoto is nie vir jou! As jy dit haat om foto's van jouself te kry en te gebruik, vra 'n goeie vriend wat jy vertrou. Daar is niks soos om 'n fotograaf en 'n vriend te kry om jou uit te neem, 'n paar dosyn skote te neem en dan jou vertroude vriend die foto te laat kies om te gebruik nie. Hulle ken jou! Hulle sal weet watter een regtig 'n goeie werk doen om jou te verteenwoordig.

1 kan 'n gekoppelde prentjie vir jou 'n werk besorg

2 gekoppelde foto's werwers

3 gekoppel in eerste indrukke

4 gekoppelde profielfoto bekyk

5 kenmerke gekoppel aan profielfoto

6 rooi vlae gekoppel aan profielfoto

7 hoe om linkedin-profielfoto te optimaliseer

8 linkedin profiel optimalisering