Is u regtig in die 1% van LinkedIn?

LinkedIn

Getalle. Soms maak hulle my absoluut moer. Vandag is 'n uitstekende voorbeeld. LinkedIn het 'n e-pos gestuur waarin hulle lede gelukwens wat in die hoogste persentasie van die profiele was. Hier is die sleutel ... profiele bekyk. Hier is hoe die e-pos daar uitsien ... komplimente van vriend Daren Tomey:

Daren Tomey

Daren is 'n harde laaier en absoluut in my 1% klub van verkoopsbestuurders regoor die land. Ek gaan dit nie van hom wegneem nie. Die vraag is waarom Daren se profiel een van die bestes is? En hoe kan u in die klub van 1 persent beland?

Die helfte van die vergelyking is eenvoudig, die ander helfte moeilik.

 1. Eerstens is Daren verantwoordelik vir die verkope by Zmags - an digitale publikasieplatform (en 'n kliënt). Verkope is wreed. Die omset is hoog en maatskappye altyd soek vir talent. Die sleutel hier is soek. Kyk = uitsigte. Dus, plaas verkoopsbestuur of verkoopsbestuurder in u profiel en u sal die hoogte inskiet. Binne my netwerk was die meeste van die beste persentasies in verkope.
 2. Tweedens, werk hard daaraan om op LinkedIn te skakel. Daren ken omtrent almal in die land van elke groot onderneming. Hy is 'n ongelooflike netwerkwerker en het baie verhoudings. Hy word gerespekteer in die sagteware- en tegnologiebedryf en in wie's wie van verkoopsleiers. Die meer verbindings, hoe beter is die kans dat sy profiel gekyk word.

Buzzfeed het hom goed van sy taak gekwyt die getalle op te breek en tereg kritiek op die daaropvolgende deel wat op die sosiale web plaasgevind het. Hierdie veldtog was 'n wonderlike ding ... dit het mense gemanipuleer om die LinkedIn-handelsmerk te deel - wat duidelik blyk uit die uitgaande kommunikasie.

Dit is die soort veldtog wat my moeg maak. Die persentasie is 'n belaglike getal wat niks beteken nie ... werklik niks. As u 'n superster in u veld is wat kieskeurig is oor met wie u op LinkedIn skakel, het u nie een van hierdie e-posse gekry nie. Maar as u in 'n bedryf is met 'n groot werwing met 'n groot netwerk ... en u is gek met u werk ... het u steeds een van hierdie e-posse ontvang.

Reputasie moet verdoem word, onderskrywings word weggegooi ... sê net vir iemand dat hulle spesiaal is sodat hulle dit kan deel. En dit het foutloos gewerk.

Herinner my aan een van my T-hemde: Jy is spesiaal. Net soos almal.

15 Comments

 1. 1

  Doug 'n goeie stuk en prikkelend egter terwyl hierdie veldtog 'n shit is - wat dit ten doel het om mense in hierdie 1% of 5% of 10% te laat dink, is - hmmm ek is natuurlik interessanter as wat ek gedink het 🙂 miskien wil ek weet wie is kyk na my profiel? En vir slegs $16 (of meer) – ek kan uitvind.

  Wees interessant om te weet hoeveel premium-aanmeldings hulle gekry het 🙂

 2. 3

  Dankie dat jy hierna inloer. My 5% was agterdogtig. Ek is semi-aktief, maar nie genoeg om so hoog in die top te wees nie. Duncan het 'n goeie punt hieronder – ek wonder hoeveel premies is as gevolg daarvan verkoop?

 3. 4

  Die geniale ding daarvan? Ek het niks daarvan geweet totdat ek dit hier gelees het nie Doug – shill of nie, dit het gewerk.

 4. 7

  Douglas, goeie pos. Sodra ek die 5% gekry het, het ek gedink “Ek is een uit 10M ... nie so spesiaal nie.) Ek het toegegee om dit op LinkedIn te deel (slegs); maar ek het nie vir die premium diens betaal om meer besonderhede uit te vind nie. Miskien moet jy hierdie kommentaarafdeling gebruik om te sien watter ander reaksies mense het ...

  • 8

   Absoluut welkom kommentaar oor of die veldtog geslaag het of nie. My raaiskoot is dat, omdat dit 'n aas-en-skakelstylboodskap is, dit nie goed gevaar het nie. Al het dit baie aandag gekry.

 5. 9

  My gedagtes presies. Ek het gehoor dat selfs polisiemanne wat die “good cop, bad cop”-roetine tydens onderhoude gedoen het, self daarvoor val. So was dit met my en my 5%-telling van LinkedIn. Al het ek geweet dit was 'n onmerkwaardige statistiek (ek kry nie *soveel* kyke nie) het ek op een of ander manier verplig gevoel om daaroor te twiet! Ek het my weerhou.

 6. 10

  Ek is redelik aktief op LinkedIn en ek is ook doelgerig om my netwerk te laat groei. Ek dink die inligting is insiggewend en die bemarkingsveldtog is geniaal. Ek wens net ek het daaraan gedink. Doug, jy het 'n glas is half leë siening hieroor. Dit is net goeie stof tot nadenke ... 1%, 5% of 10% van 200 miljoen is groot groepe om in gebondel te word, ja. Maar nietemin, dit is welkome inligting. Ek het wel my aankondiging getwiet ... ek het gedink dit is cool. En as bemarking- en verkoopsentoesias is ek ook bly om deel te wees van enige innoverende (en smaakvolle) bemarkings- of verkoopsinisiatief. En om die waarheid te sê, ek het seker al 'n paar goed getwiet wat minder interessant was. Die gesprek wat jy hieroor begin het, is net kragtiger bemarking wat voortgespruit het uit LinkedIn se onlangse aankondiging aan die profiele wat die meeste gesien word. Ek dink jy speel dalk reg in hul hand.

  Ek waardeer jou standpunt egter, dit is altyd cool om dinge vanuit 'n ander se perspektief te sien. Dankie dat jy hierdie bespreking begin het!

 7. 11

  Puik pos. Ek het 'n e-pos ontvang wat my laat weet dat ek binne die 5% is en ek was verstom – hierdie punte was in lyn met wat ek gedink het. Alhoewel ek die bemarking daaragter verstaan, is die feit van die saak dat om eerlik te wees belangriker is as om die gebruiker warm en vaag van binne te laat voel.

 8. 12
 9. 14

  Jy (en ek) is nie onder die top 1% van LinkedIn-lede nie.

  Jy is in die 1% profiele wat die meeste gekyk word onder lede, duplikaatprofiele, mense wat een keer aangemeld het en daarvan vergeet het, mense wat gesterf het, fopspeen, swendelaars en strooipossiers.

  Maar ons is almal ydel, so ons het dit gedeel. Goed vir ons!

 10. 15

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.