Is u regtig in die 1% van LinkedIn?

LinkedIn

Getalle. Soms maak hulle my absoluut moer. Vandag is 'n goeie voorbeeld. LinkedIn het 'n e-pos gepubliseer waarin hulle lede gelukwens wat in die hoogste persentasie van die profiele was. Hier is die sleutel ... profiele bekyk. Hier is hoe die e-pos daar uitsien ... komplimente van vriend Daren Tomey:

Daren Tomey

Daren is 'n harde laaier en absoluut in my 1% klub van verkoopsbestuurders regoor die land. Ek gaan dit nie van hom wegneem nie. Die vraag is waarom Daren se profiel een van die bestes is? En hoe kan u by die klub van 1 persent uitkom?

Die helfte van die vergelyking is eenvoudig, die ander helfte moeilik.

 1. Eerstens is Daren verantwoordelik vir die verkope by Zmags - an digitale publikasieplatform (en 'n kliënt). Verkope is wreed. Die omset is hoog en maatskappye altyd soek vir talent. Die sleutel hier is soek. Kyk = uitsigte. Plaas dus verkoopsbestuur of verkoopsbestuurder in u profiel en u sal die hoogte inskiet. Binne my netwerk was die meeste van die beste persentasies in verkope.
 2. Tweedens, werk hard daaraan om op LinkedIn te skakel. Daren ken omtrent almal in die land van elke groot onderneming. Hy is 'n ongelooflike netwerkwerker en het baie verhoudings. Hy word gerespekteer in die sagteware- en tegnologie-industrie en in wie's wie van verkoopsleiers. Die meer verbindings, hoe beter is die kans dat sy profiel gekyk word.

Buzzfeed het hom goed van sy taak gekwyt die getalle op te breek en tereg kritiek op die daaropvolgende deel wat op die sosiale web plaasgevind het. Hierdie veldtog was 'n wonderlike ding ... dit het mense gemanipuleer om die LinkedIn-handelsmerk te deel - wat duidelik blyk uit die uitgaande kommunikasie.

Dit is die soort veldtog wat my moeg maak. Die persentasie is 'n belaglike getal wat niks beteken nie ... werklik niks. As u 'n superster in u veld is wat kieskeurig is oor wie u op LinkedIn verbind, het u nie een van hierdie e-posse gekry nie. Maar as u in 'n bedryf werk met 'n groot werwing met 'n groot netwerk ... en u gek is oor u werk ... het u steeds een van hierdie e-pos ontvang.

Reputasie moet verdoem word, onderskrywings word weggegooi ... sê net vir iemand dat hulle spesiaal is, sodat hulle dit kan deel. En dit het foutloos gewerk.

Herinner my aan een van my T-hemde: Jy is spesiaal. Net soos almal.

15 Comments

 1. 1

  Doug mooi stuk en nadenke, hoewel hierdie veldtog 'n sjil is - wat dit ten doel het om mense in hierdie 1% of 5% of 10% te laat nadink, is - hmmm Ek is natuurlik interessanter as wat ek gedink het 🙂 miskien wil ek weet wie is kyk na my profiel? En vir slegs $ 16 (of meer) - kan ek dit agterkom.

  Wees interessant om te weet hoeveel premie-aanmeldings hulle kry 🙂

 2. 3

  Dankie dat u hierna gekyk het. My 5% was agterdogtig. Ek is semi-aktief, maar nie genoeg om so hoog in die top te wees nie. Duncan het 'n goeie punt hieronder: ek wonder hoeveel premies as gevolg daarvan verkoop is?

 3. 4

  Die geniale ding daaraan? Ek het niks daarvan geweet voordat ek dit hier gelees het nie Doug - shill of nie, dit het gewerk.

 4. 7

  Douglas, goeie pos. Sodra ek die 5% gekry het, het ek gedink: "Ek is een uit elke tien miljoen ... nie so spesiaal nie.) Ek het geswig om dit net op LinkedIn te deel; maar ek het nie betaal vir die premie diens om meer inligting te bekom nie. Miskien moet u hierdie kommentaargedeelte gebruik om te sien watter ander reaksies mense het ...

  • 8

   Absoluut welkome kommentaar oor of die veldtog geslaag het al dan nie. My raaiskoot is dat dit nie goed gedoen het nie omdat dit 'n aas- en skakelstyl-boodskap is. Al het dit baie aandag gekry.

 5. 9

  My gedagtes presies. Ek het gehoor dat selfs polisie wat die “goeie polisieman, slegte polisieman” -roetine gedoen het, self daarvoor val. Dit was dus met my en my 5% -telling van LinkedIn. Alhoewel ek geweet het dat dit 'n onmerkbare stat is (ek kry nie * soveel * sienings nie), voel ek op die een of ander manier verplig om daaroor te twiet! Ek het my weerhou.

 6. 10

  Ek is redelik aktief op LinkedIn en is ook doelgerig om my netwerk te laat groei. Ek dink die inligting is insiggewend en die bemarkingsveldtog is geniaal. Ek wens net ek het daaraan gedink. Doug, jy het 'n glas is half leeg hieroor. Dit is net 'n goeie stof tot nadenke ... 1%, 5% of 10% van die 200 miljoen is groot groepe om saamgevoeg te word, ja. Maar tog is dit welkome inligting. Ek het my aankondiging getwiet ... ek het gedink dit was cool. En as bemarkings- en verkoopsentoesias is ek ook bly om deel te wees van enige innoverende (en smaakvolle) bemarkings- of verkoopsinisiatief. En die waarheid vertel, ek het waarskynlik al 'n paar dinge wat voorheen minder interessant was, getwiet. Die gesprek wat u hieroor begin het, is net kragtiger bemarking wat voortspruit uit die onlangse aankondiging van LinkedIn aan die profiele wat die beste bekyk word. Ek dink jy speel dalk reg in hul hand.

  Ek waardeer u siening egter, dit is altyd cool om dinge vanuit 'n ander se perspektief te sien. Dankie dat u met hierdie bespreking begin het!

 7. 11

  Goeie boodskap. Ek het 'n e-pos ontvang om my te laat weet dat ek binne die 5% is en dat ek verbaas was - hierdie punte stem ooreen met wat ek gedink het. Alhoewel ek die bemarking daaragter verstaan, is die feit dat eerlikheid belangriker is as om die gebruiker binne en buite warm te laat voel.

 8. 12
 9. 14

  U (en ek) tel nie onder die beste 1% van LinkedIn-lede nie.

  U is in die 1% profiel wat die meeste bekyk word onder lede, duplikaatprofiele, mense wat een keer aangemeld het en dit vergeet het, mense wat gesterf het, bedrieërs, swendelaars en spammers.

  Maar ons is almal ydel, so ons het dit gedeel. Goed vir ons!

 10. 15

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.