Hoeveel gesigte is daar in u nuutste e-posadres?

gekoppelde mense

Ek kry meer as 100 relevante e-posse per dag ... Ek weet dit is 'n bietjie ontstellend. Dit is veral ontstellend as die e-pos regtig nie so relevant is nie. Dit is die geval met hierdie LinkedIn-e-posse wat my vertel van die mense in my netwerk wat van titels verander het. Ek kan nie anders as om deur die gesigte te soek en deur te klik om te kyk wat met hierdie mense en hul loopbane aangaan nie. Ek is redelik seker dat hierdie LinkedIn-e-pos een van die hoogste deurklikingsyfers in die e-posbedryf het.

Ek kry die hele dag e-posse van sosiale netwerke met die name en statusveranderings van mense daarin, maar ek grawe selde dieper. As daar egter 'n foto is, is ek onmiddellik betower en moet ek deurkliek. Dit laat my wonder ... het u statistieke gesien oor CTR's van e-posse met foto's (nie stockfoto's nie) van mense? My raaiskoot is dat as u 'n regte gesig in u e-posse sal u waarskynlik kry regte resultate.

linkedin-e-posadres

4 Comments

  1. 1
  2. 2
    • 3
    • 4

      Miskien 'n kenmerkende foto! Ek dink mense sal dalk af moet blaai daarvoor. Ek is nuuskierig of die byvoeging van foto's van kliënte en werknemers eenvoudig help om 'n e-pos te personaliseer en dit meer aantreklik vir lesers te maak. Dit is iets wat ons dalk moet toets!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.