LinkedIn aktiveer opdaterings van die maatskappystatus

status van opdatering van die linkedin-onderneming

Een van die dinge waaroor ek al jare lank tjank, is dat sosiale media-apps altyd gebou is met die oog op die individu en nooit 'n hiërargie vir sake is nie. Sake was nog altyd 'n tweede gedagte aangesien sosiale media-toepassings aan hul inkomstestrome gewerk het ... maar nog nooit tevore nie.

Gelukkig het LinkedIn die eerste skoot afgevuur en mense in 'n onderneming in staat gestel om 'n opdatering van 'n maatskappy status, eerder as 'n individuele een. Nou kan u 'n maatskappy eerder as 'n individu volg en opdaterings van die maatskappy sien! Dit is 'n groot skeiding (en een wat ek wil hê Twitter wil moontlik maak).

Een opmerking, om dit te laat werk, moet u dit doen aktiveer 'n adminlys op u bladsy met u maatskappybesonderhede. Dit is die sleutel! Ek het Jenn Lisak van DK Nuwe Media en het gedink dat ek outomaties 'n administrateur sou word. Nee ... nou kan ek my eie maatskappy nie bywerk nie!

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.