Beperk Jetpack se verwante poste tot 'n spesifieke datum

beperkingsdatum

Vandag het ek 'n artikel wat ek geskryf het, gekontroleer en opgemerk dat die verwante boodskap van 9 jaar gelede op 'n platform was wat nie meer bestaan ​​nie. Dus het ek besluit om die Jetpack verwante plasingsopsies op my webwerf en kyk of ek die datumbereik kan beperk.

Jetpack doen 'n fantastiese taak om die relevante plasings wat soortgelyk is, te kies, maar ongelukkig weet dit nie dat baie van die artikels verouderd is nie. Ek verwyder dikwels ou plasings wat geen sin het nie, maar ek het nie tyd om al 5,000 XNUMX artikels wat ek al meer as 'n dekade geskryf het, te hersien nie!

Ongelukkig is daar geen instelling aan nie Jetpack Om dit te bewerkstellig, kan u slegs instel of u 'n opskrif wil hê, wat die opskrif is, en opsies vir die uitleg, of u miniatuurweergawes wil wys, of u die datum wil wys of of u enige inhoud wil wys.

verwante poste plugin jetpack

Soos met feitlik alles in WordPressDaar is wel 'n robuuste API waarmee u u kind-tema (of tema's) se funksies.php-lêer kan aanpas en kan verander hoe dit werk. In hierdie geval wil ek die omvang van enige verwante poste beperk tot 2 jaar ... so hier is die kode:

function dk_related_posts_limit( $date_range ) {
  $date_range = array(
    'from' => strtotime( '-2 years' ),
    'to' => time(),
  );
  return $date_range;
}
add_filter( 'jetpack_relatedposts_filter_date_range', 'dk_related_posts_limit' );

Dit voeg 'n filter by die navraag wat die plugin vir verwante poste gebruik. Ek het die opdatering op my webwerf gelaai en nou is die verwante plasings beperk tot enigiets wat die afgelope 2 jaar geskryf is!

Daar is addisionele maniere om om u verwante plasings aan te pas kyk ook na die Jetpack-ondersteuningsblad oor die onderwerp.

Openbaarmaking: ek gebruik my WordPress en Jetpack geaffilieerde skakels in hierdie pos.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.