Leaderpromos.com: uitstekende promosieprodukte, uitstekende diens!

notaboeke dknewmedia

As my reis na die Webtrends Engage 2011 konferensie dreig, was ek op die uitkyk vir 'n paar promosie-handelsware om tydens die geleentheid te versprei. As borg van die geleentheid was een van die opsies om notaboekies aan die deelnemers uit te deel. As klein onderneming was dit natuurlik 'n belegging waaroor ek baie besorg was.

Hoe kan ek 'n noue begroting balanseer, 'n gawe borg van die geleentheid wees en nog steeds 'n paar ernstige shwag versprei wat die deelnemers sal waardeer en daarop reageer? Ek het my antwoord gevind met Leaderpromos.com. Nee, dit is nie 'n geborgde pos nie Daar sal ook geen verwante skakels wees nie ... Ek glo net daaraan om uitstekende diens en produkte te publiseer as ek die geleentheid kry.

Ek het besluit om 'n paar fantastiese voublokkies aan te skaf wat met penne saamgevoeg is, met al ons kontakinligting. Ek het hulle bestel, vinnig per e-pos 'n bewys terug gekry en die bestelling is binne 'n paar dae na San Francisco gestuur! Aangesien ek die produk nog nie gesien het nie, was ek redelik senuweeagtig oor die belegging. Die koste was baie redelik, en daarom was ek bekommerd dat die kwaliteit nie sou wees nie ... of erger nog ... dit sou hulle nie betyds haal nie.

Die resultate was fantasties!

Toe ek aangestap kom na Alex Yoder, uitvoerende hoof tydens die geleentheid het ek 'n groot drukkie gekry en 'n dankie vir die koel notaboeke! Ontsagwekkende!!! Ek het 'n sitplek gekry en kan nie beskryf hoe trots ek was om te sien dat soveel mense die notaboekies optel, met die penne wat deur die hefboom aangedryf word, optrek en dan by die geleentheid ronddra nie. Hulle was so gaaf dat ek Webtrends gevra het om die ekstras terug kantoor toe te stuur. Hulle het dit gedoen, en ons het dit vandag gekry. (Dankie Webtrends!).

notaboeke dknewmedia

Spesiale dank aan die mense by Leaderpromos.com. Die notaboeke het so lekker uitgekom dat ek dit vir die res van die geleentheid in plaas van besigheidskaartjies uitgedeel het! (Om nie eens te praat nie, ek het nie besigheidskaartjies gehad nie omdat 'n ander naamlose verkoper te laat was !!!). As jy inloer Highbridge, gryp seker een!

Een kommentaar

  1. 1

    Stay Sourced, the promotional products supplier, have launched a range of eco-friendly products that showcase some weird and wonderful uses for recycled materials. If your company is looking for exciting and ethical merchandising ideas, there’s plenty to go at: mousemats and coasters from recycled tyres, bamboo pens, yo-yos and pencils that can trace their ancestry back to the humble old CD case. Perhaps the most intriguing gadget in their eco-friendly collection is the battery-free, water-powered clock which sparked off some interesting discussion among the team here. For an intelligent bunch, there’s been some frankly worrying explanations for how this might be working and nothing that we’d want in the public domain. If there are any scientists, alchemists or voodoo-ists out there who can shine a light on this, please comment and put us out of our misery.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.