Mobiele en tabletbemarking

Bevorder u handelsmerk op konferensies met 'n skyf vir u laptop

Die eerste keer dat ek 'n koel vel op 'n skootrekenaar opmerk, was dit Jason Bean s’n bnpositiewe logo op 'n vel op sy skootrekenaar. Dit laat hom uitstaan ​​in 'n see van skootrekenaars en is opmerklik in alle konferensielokale.

Ek het besluit om my vel vir my MacBookPro te gaan ontwerp en het enkele webwerwe deurgegaan voordat ek een gevind het wat maklik was om te gebruik en volledig aanpasbaar was. Die webwerf waarop ek besluit het, was skinit. Die koppelvlak vir die ontwerp van die vel was ongelooflik eenvoudig om te gebruik, en u gee die modelnommer van u skootrekenaar sodat dit korrek en selfs voor die logo uitgesny is.

Die kwaliteit van die vel wat daaruit ontstaan, is ongelooflik ... dis en dit is redelik dik en krasbestand. Ek kry baie goeie opmerkings oor hoe mooi dit lyk, en ek is mal daaroor dat dit my handelsmerk bevorder. My waarskuwing: maak seker dat u 'n hoë resolusie-prentjie oplaai. My vel is 'n bietjie gepikseleer, maar dit werk goed aangesien dit 'n bietjie kunstig lyk. Ek het ook my twitternaam bygevoeg sodat mense my vinnig kan vind en volg.

IMG_1953.JPG

Ek is verbaas dat ek nie sien dat baie groot handelsmerke hul konferensiegangers van skins vir skootrekenaars voorsien nie. Hoe cool sou dit wees om by 'n tegniese konferensiesaal in te stap en Google, Microsoft en ander werknemers vinnig te identifiseer! Dit is baie makliker as om hul maatskappy se naam op 'n kenteken om hul nek te probeer lees!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

7 Comments

 1. Dankie vir die meldings op my skootrekenaarvel van MyTego.com. Ek stem saam oor die hoë-resolusie kommentaar. Kry absoluut die hoogste resolusie weergawe van jou grafika wat jy kan kry. Jy is ook reg om in 'n skare uit te staan, Chris Brogan het my immers die afgelope jaar by BlogINDIANA uitgesonder vir my skootrekenaarvel.

 2. Om 'n nuwe plek te vind om jou handelsmerk te adverteer, is soos om meer kaas op 'n pizza te kry – jy sal altyd 'n ander plek kry om dit in te vul. Puik pos.

  James Baxter
  Cool Brands of Britain

 3. Ek was op soek na presies dieselfde ding Customized Laptop Skin, maar in Indië, aangesien skinit my redelik baie op versending sou vra as dit nie op die produk self was nie, het ek dus gekies om iets plaaslik te kies.

  Gesoek het gesoek en gevind theskinmantra.com en inkfruit.com, terwyl inkfruit glad nie pasgemaak word nie, theskinmantra ouens het dit gedoen en seun, die uniekheid wat aan my skootrekenaar geleen is, is ongelooflik ...

  Daar is geen gladde aanlyn-aangepaste koppelvlak soos dié van skinit nie, maar ons kan die foto eenvoudig aan die ouens e-pos en hulle maak die skootrekenaarvel. Nie die mees gesofistikeerde nie, maar alles is vergewe nadat ek die skootrekenaar ontvang het ....

  cna plaas ek die skakel na 'n foto van my skootrekenaar, ek wil graag pronk 🙂 🙂

  Abhinav,
  Mehta Konstruksies

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.