Bevorder u handelsmerk op konferensies met 'n skyf vir u laptop

skinit laptop vel

Die eerste keer dat ek 'n koel vel op 'n skootrekenaar opmerk, was dit Jason Bean s’n bnpositiewe logo op 'n vel op sy skootrekenaar. Dit laat hom uitstaan ​​in 'n see van skootrekenaars en is opmerklik in alle konferensielokale.

Ek het besluit om my vel vir my MacBookPro te gaan ontwerp en het enkele webwerwe deurgegaan voordat ek een gevind het wat maklik was om te gebruik en volledig aanpasbaar was. Die webwerf waarop ek besluit het, was Skinit. Die koppelvlak vir die ontwerp van die vel was ongelooflik eenvoudig om te gebruik, en u gee die modelnommer van u skootrekenaar sodat dit korrek en selfs voor die logo uitgesny is.

Die kwaliteit van die vel wat daaruit ontstaan, is ongelooflik ... dis en dit is redelik dik en krasbestand. Ek kry baie goeie opmerkings oor hoe mooi dit lyk, en ek is mal daaroor dat dit my handelsmerk bevorder. My waarskuwing: maak seker dat u 'n hoë resolusie-prentjie oplaai. My vel is 'n bietjie gepikseleer, maar dit werk goed aangesien dit 'n bietjie kunstig lyk. Ek het ook my twitternaam bygevoeg sodat mense my vinnig kan vind en volg.

IMG_1953.JPG

Ek is verbaas dat ek nie sien dat baie groot handelsmerke hul konferensiegangers van skins vir skootrekenaars voorsien nie. Hoe cool sou dit wees om by 'n tegniese konferensiesaal in te stap en Google, Microsoft en ander werknemers vinnig te identifiseer! Dit is baie makliker as om hul maatskappy se naam op 'n kenteken om hul nek te probeer lees!

7 Comments

 1. 1

  Dankie vir die vermeldings op my laptopvel van MyTego.com. Ek stem saam oor die hoëresolusie-opmerking. Kry absoluut die beste weergawe van u grafiese weergawe wat u kan kry. U het ook gelyk oor die feit dat u in 'n skare uitstaan, Chris Brogan het my immers die afgelope jaar uitgesonder op BlogINDIANA vir my skootrekenaarvel.

 2. 2

  Om 'n nuwe plek te vind om u handelsmerk te adverteer, is soos om meer kaas op 'n pizza te kry - u sal altyd 'n ander plek kry om dit te vul. Goeie boodskap.

  James Baxter
  Cool Brands van Brittanje

 3. 3
 4. 5

  Ek was op soek na presies dieselfde Customised Laptop Skin, maar in Indië, aangesien skinit my redelik baie sou vra vir aflewering as dit nie op die produk self was nie, het ek gekies om iets plaaslik te kies.

  Theskinmantra.com en inkfruit.com het deursoek en gevind, terwyl inkfruit glad nie aangepas is nie, het die ouens van dieeskinmantra dit gedoen en die uniekheid wat aan my skootrekenaar verleen is, is ongelooflik ...

  Daar is geen gladde aanlyn-aangepaste koppelvlak soos dié van skinit nie, maar ons kan die foto eenvoudig aan die ouens e-pos en hulle maak die skootrekenaarvel. Nie die mees gevorderde nie, maar alles word vergewe nadat ek die skootrekenaar gekry het ...

  cna ek plaas die skakel na 'n foto van my skootrekenaar, wud graag met 🙂 🙂

  Abhinav,
  Mehta-konstruksies

 5. 7

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.