KosmoTime: Skep take wat tyd in u kalender bespreek

KosmoTime Tydsbestuur

As 'n vennoot in 'n agentskap wat met ondernemings werk, is my dae vaag en my kalender is 'n warboel - sonder om te stop van verkope, strategie, stand-ups, vennoot- en vennootbyeenkomste. Tussen al hierdie oproepe moet ek ook die werk wat ek aan kliënte verbind het, doen!

Een ding wat ek in die verlede persoonlik gedoen het, is eenvoudig uitgesperde tyd op my kalender om te verseker dat ek my take kan voltooi en aan ons kliënte kan kommunikeer. As my blok opkom, kyk ek na my betroubare papier en begin uitstaande take neerwerp.

KosmoTime Tydsbestuur

Kosmo Tyd is 'n tydbestuursprogram wat professionele persone help om werk te verrig deur take op die kalender te plaas met outomatiese afleidingsfunksies. KosmoTime is die ontbrekende skakel tussen om u werk te laat verrig, die werk in lyn te bring met u kalender en te verseker dat daar geen afleiding is terwyl u dit doen nie.

  • Verdeel u take - take is dikwels mikro-stappe vir 'n groter projek. KosmoTime stel u in staat om u take te groepeer en dan tyd te beplan om te verseker dat die projek voltooi kan word.
  • Blokkeer alle afleiding - KosmoTime maak u oortjies toe en skakel u Slack-kennisgewings uit wanneer u met u taak begin. Sodra u klaar is, sal KosmoTime opsioneel al die oortjies en kennisgewings weer oopmaak
  • Voeg taak vanaf Chrome by - KosmoTime laat u toe om enige URL te boekmerk en dit met een klik vanaf 'n taak te omskep Google Chrome. U kan dit later aan 'n Sprint toewys en op die regte tyd, met die regte fokus, doen.
  • Bespreek u kalender - KosmoTime kan direk met u Microsoft- of Google-kalender geïntegreer word. Voeg 'n taak of 'n taakblok by, sleep dit na u kalender en u kan die tyd verleng om soveel tyd te blokkeer as wat u nodig het om u werk te voltooi.

kosmotyd

KosmoTime se doel is om gebruikers in staat te stel om hul volle produktiwiteitspotensiaal te bereik, en om sodoende hul tyd en hul gevoel van vryheid te herstel. s

Teken in op KosmoTime

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.