Killing Me (Blog) saggies

SKEURbesoekers: 33% laer
Bladsye: 18% laer
RSS-intekeninge: 5% hoër
Adsense: 70% laer
Technorati-rang: 4% laer.

Dit is 'n paar van my statistieke vir die afgelope twee weke op my blog! Vir my gereelde besoekers sal u agterkom dat ek nie konstant geblog het nie - een van die kardinale reëls wat u nooit moet oortree nie. Blogging gaan alles oor momentum. Sodra u momentum verloor, is daar geen onmiddellike manier om terug te snap nie.

Ek het opgemerk dat sommige bloggers fantastiese werk doen om dooie ruimte te vul deur:

 1. Herhaal die gewildste blogposte.
 2. Gaste-bloggers te hê.
 3. Neem multimedia (video of klank) -knipsels in wat onderwerp is en beskikbaar via Youtube en ander kanale.

Die enigste taktiek wat ek gebruik het, is om voort te gaan met die plasing Del.icio.us skakels. Ek het basies opgehou skryf, dink aan skryfwerk en opgehou om aan ander bloggesprekke deel te neem. Een van die redes waarom ek nie alternatiewe metodes gebruik het om lesers te behou nie, was dat ek het wil sien wat sal gebeur.

Met 'n RSS voer blyk die enigste publikasiemetode te wees wat intekenare kan behou (en selfs kan versterk). Ek is nie positief nie, maar ek wil bereid wees om te wed dat besoekers deur soekenjins hierheen gekom het, opgemerk het hoeveel intekenare ek het en dit waardig geag het om daaraan deel te neem. Die daaglikse skakels van Del.icio.us bied ten minste waarde aan hierdie nuwe intekenare.

As u 'n nuwe intekenaar is, kan u meer van my verwag! Ek is te midde van 'n diensverandering en lewer 'n karteringstoepassing by 'n kliënt in. Die waarheid gesê, ek drink ook elke week 'n biertjie of twee saam met my medewerkers van my huidige werkgewer. Hulle is 'n vinnig groeiende Inc 500-onderneming en ek wil nie hê dat werknemers om een ​​of ander negatiewe rede moet dink dat ek die onderneming verlaat nie ... ek gaan bloot na 'n nuwe uitdaging en fantastiese geleentheid.

Maandag sal my eerste dag by my nuwe werkgewer wees en ek sien daarna uit. Aan die einde van volgende week behoort dinge te kalmeer en ek sal weer in aksie wees. Met hierdie werk sal ek blootgestel word aan uitgekontrakteerde ontwikkelingsondernemings, 'n nuwe aanlynbedryf (restaurantbemarking en beskerming), nuwe tegnologie (Integrasie van verkooppunt) en e-handel. Wees voorbereid op wonderlike inhoud terwyl ek duik!

Martech Zone opstanding kom!

8 Comments

 1. 1
 2. 2

  Just wanted to let you know that
  I am still reading. Recently, out of
  town in July a lot on Vacation.
  However, made a car magnet with
  my website. Find photo on my blog.
  Would be excited to see what you
  dink?

  Joined Technorati after reading about
  you on their site.
  Now I need more Fav.
  Do you have any tips for me?

  Good Luck with you new job.

  Dankie,
  Elizabeth G.
  http://BookTestOnline.com
  http://BookTestonlinecom.blogspot.com
  http://asktheteenager.blogspot.com

 3. 3

  I guess I am not surprised. I have little enough time to scan RSS feeds let alone visit individual blog sites. (Blame the whole matter on me!) To make matters worse, if a blogger doesn’t offer a full feed I generally can’t afford to read the blurb and _then_ have to go to the site to finish the offering. (Sorry, blame me again, it is all my fault.)

 4. 4

  Having a break is fine and good luck with the career move.

  Don’t worry about the numbers. My own blog has pretty static traffic numbers, page views and RSS subscribers. I get the occasional surge from StumbleUpon but that is about it. But then I only have time to blog twice a week so I never expect my readership base to grow rapidly.

  I’m going to try a new filler post tactic soon to bring me up to 3 posts a week. I’ll see how it goes.

 5. 5
 6. 6

  Doug,

  Appreciate the post – good luck with the job change! It does back up your thoughts about momentum, as you rightly pointed out. Anyone know of an extra 2 hours in the day widget?! 😉

  Jon

 7. 7
  • 8

   I’ve had their javascript embedded in my footer for quite some time. Thanks for putting this post up, though! I haven’t actually gone and checked the stats out.

   I really am thankful for the friends, like you, that keep coming back and joining the conversation. In a lot of ways, I’m an observer… checking out the conversations between other folks.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.