Kyk na u sleutelwoordopsies in Adwords

Google AdWords
Google Ads

oms-logoHierdie week was ek in Houston en Austin besig om te praat en was ek 'n paneellid vir hul onderskeie Aanlynbemarkingsberade. Kyk na hul bladsy Stede en Agendas en woon 'n geleentheid by ... die kwaliteit van die aanbiedings was uitmuntend en die konferensie-gasheer, Aaron Kahlow, het die gebeure boeiend en plesierig gehou.

Gister deel ek 'n wenk van Apogee Soek oor die koop van skakels na 'n derde werf. Nog 'n wenk wat ek op die kruin gekry het, lyk na 'n wenk vir beginners. Om eerlik te wees, het ek gedink dat Google Adwords nie 'n presiese pasmaat, maar dit doen hulle nie! Dit is standaard as a breë wedstryd (lyk kwaad as jy my vra)! Daar is vier tipes ooreenstemmende algoritmes:

  1. navraag = breë pas
  2. "Sleutelwoord" = pas presiese frase
  3. [Navraag] = pas net die presiese term
  4. - sleutelwoord = stem nie ooreen met hierdie term nie

By my Navy Veteran se webwerf, Ek het 'n aantal veearts advertensies sien verskyn! Ek is seker dat dit die trefwoord 'Vet' tref, maar die adverteerder moet toesien dat hy na Vet soek, terwyl dit nie ooreenstem met 'Navy Vet' nie.

gevorderde sleutelwoorde

'N Laaste opmerking, as die ou Adwords-koppelvlak jou deurmekaar maak ... is ek net daar by jou. Ek het vandag aangemeld en die nuwe beta-koppelvlak is nogal lekker. Daar moet 'n skakel regs bo wees om dit te voorskou as u kans kry. In die nuwe koppelvlak is die trefwoordaanpassing heeltemal verborge en moet u op 'n skakel klik om dit uit te brei!

2 Comments

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.