JustUnfollow: Bestuur, volg nie en vind Twitter-volgelinge

Vir diegene op Twitter speel ons nog steeds die belaglike spel van valse volgelinge, volgeling SPAM en mense wat u volg en volg, om u bloot te lok om hulle te volg om hul netwerk te laat groei. Ek hou nog steeds van Twitter, maar dit is die verskriklike kant van die platform - ek dink net nie Twitter doen genoeg om die gehalte van die platform.

'N Gereedskap wat ek nou al 'n paar maande gebruik, is Volg net:

Daar is drie belangrike kenmerke wat ek op hul platform hou:

  1. Ontvolg van volgelinge - die identifisering van die mense wat my gevolg het wat ek onderling gevolg het. Ek hou daarvan om op Twitter gesprekke te voer en inligting met mense te deel ... Ek gaan nie mense volg wat my nie volg nie.
  2. Hashtag soek - Met behulp van hul hashtag-soektog kan ek rekeninge met soortgelyke belangstellings vind en volg. 'N Goeie voorbeeld vir hierdie blog is die vind van bemarkingsinfografiese bronne.
  3. Kopieer die volgende - daar is mense wat u mededingers of webwerwe volg wat net soos u s'n is. U kan hul volgelinge volg in die hoop dat u die volgende sal uitbrei.
  4. Witlys en swartlys - daar is 'n paar rekeninge wat u moet volg, selfs al volg dit nie weer nie. En daar is ander wat u nooit weer wil volg na 'n onbeskofte of onvanpaste twiet nie. In kombinasie met die ander, is dit miskien my gunsteling funksie!

JustUnfollow het ook 'n mobiele aansoek. Een probleem wat u oor die diens kan hinder, is die onvermoë om te volg of te volg, dit is nie hul skuld nie, dit is nog 'n beperking van Twitter en die API daarvan. U moet onafhanklik op elke volg klik of onvoltrek.

Een kommentaar

  1. 1

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.