Net wat die dokter bestel het?

Depositphotos 9207952 s

Die afgelope naweek het ek 'n fantastiese besigheid / persoonlike reis na Victoria en Vancouver, British Columbia gehad. Ek het 20 jaar gelede aan die High School in Vancouver gegradueer en was nog net twee keer terug. Dit is 'n ongelooflike stad - skoon, mooi, modern en gesond. Ek het 'n tydjie saam met my beste vriend van die hoërskool deurgebring en ons het selfs 9 putjies gholf gekry. Dit was 'n skouspelagtige naweek! (En die besigheid het ook goed gegaan!)

Ek het 'n paar dinge opgemerk terwyl ek daar was. Een daarvan was die gebrek aan mense met oorgewig. Opvallend soos dit mag lyk, was daar maar net 'n paar (ek was een van hulle). Ek dink regtig daar is 'n baie beter atmosfeer wat bevorderlik is vir gesondheid daar in Vancouver. Stap is tipies omdat daar winkels en winkels naby huise is. Ons het Saterdag op die stad 'n nag deurgebring en van plek tot plek geloop (ek was egter uitgeput, so ek het 'n paar keer 'n taxi gekry!)

Die ander punt wat ek opgemerk het, was die invloed wat genasionaliseerde gesondheidsorg op kleinsakeondernemings en ondernemerskap gehad het. Daar is geen vrees om u werk te verlaat om u eie onderneming daar te begin nie. Dit is iets wat inherent is aan my as enkel pa. Alhoewel ek nie 'n voorstander is van die burokrasie van genasionaliseerde medisyne en al die bykomende ondoeltreffendhede nie, glo ek dat daar 'n gelukkige medium kan wees.

Ek wil graag sien dat die impak van entrepreneurisme en groei van klein ondernemings deel uitmaak van die gesprek in die Verenigde State. Miskien kan ons 'n gelukkige medium vind waar die regering die eerste jaar hulp verleen aan gesondheidsorg vir kleinsakeondernemings. En ons moet beslis die versekering van 'versekering' wat van besigheid tot besigheid en individu tot individu plaasvind, aanspreek.

Goeie gesondheid moet met laer premies beloon word, net soos 'n goeie bestuur met motorversekering. Miskien kan 'n laag 'Healthcare Security' bygevoeg word by ons huidige versekeringskoste wat ons sal dek in tye van werkloosheid of in die beginfase van klein ondernemings.

Ek is steeds nie 'n voorstander van genasionaliseerde medisyne nie. Ek glo dat as u wil sien dat enige besigheid sleg bestuur, moet u dit eenvoudig aan die regering oorhandig om dit te doen! Maar die vryheid van vrees om voordele te verloor, stuit die ondernemingsgees hier in die Verenigde State.

Mense moet vry wees om 'n klein onderneming te begin sonder om hul mediese versekering te verloor!

2 Comments

 1. 1

  Wel, ek sien dit beantwoord my vorige vraag op 'n ander draad.

  Ek is 100% teen die regering wat enigiets bestuur het ...

  Daar is 'n rede waarom mense van Kanada suid ry vir gesondheidsorg.

  • 2

   Haai ck!

   Ek is saam met jou op die regering ... as jy 'n bedryf in die grond wil dryf, plaas dit net onder regeringsburokrasie. Dit gesê, Universal Healthcare hoef egter NIE 100% deur die regering bestuur te word nie, soos in Kanada.

   Ek glo dit kan beide geprivatiseer EN universeel wees. As iemand uit die sak wil betaal (soos Kanadese doen wat Suid kom), hoekom laat hulle dit dan nie toe nie?

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.