Net wat die dokter bestel het?

Depositphotos 9207952 s

Die afgelope naweek het ek 'n fantastiese besigheid / persoonlike reis gehad na Victoria en Vancouver, British Columbia. Ek het 20 jaar gelede aan die High School in Vancouver gegradueer en was nog net twee keer terug. Dit is 'n ongelooflike stad - skoon, mooi, modern en gesond. Ek het 'n tydjie saam met my beste vriend van die hoërskool deurgebring en ons het selfs 9 putjies gholf gekry. Dit was 'n skouspelagtige naweek! (En die besigheid het ook goed gegaan!)

Ek het 'n paar dinge opgemerk terwyl ek daar was. Een daarvan was die gebrek aan oorgewig mense. Opvallend soos dit mag lyk, was daar maar net 'n paar (ek was een van hulle). Ek dink regtig daar is 'n baie beter atmosfeer wat bevorderlik is vir gesondheid in Vancouver. Stap is tipies omdat daar winkels en winkels naby huise is. Ons het Saterdag 'n nag op die stad deurgebring en van plek tot plek geloop (ek was egter uitgeput, so ek het 'n paar keer 'n taxi gekry!)

Die ander punt wat ek opgemerk het, was die impak wat genasionaliseerde gesondheidsorg op kleinsakeondernemings en ondernemerskap gehad het. Daar is geen vrees om u werk te verlaat om u eie onderneming daar te begin nie. Dit is iets wat inherent is aan my as pa. Alhoewel ek nie 'n voorstander is van die burokrasie van genasionaliseerde medisyne en al die bykomende ondoeltreffendhede nie, glo ek dat daar 'n gelukkige medium kan wees.

Ek wil graag sien dat die impak van entrepreneurisme en groei van klein ondernemings deel uitmaak van die gesprek in die Verenigde State. Miskien kan ons 'n gelukkige medium vind waar die regering die eerste jaar help met gesondheidsorg vir kleinsakeondernemings. En ons moet beslis die versekering aanspreek wat van besigheid tot besigheid en individueel tot individu plaasvind.

Goeie gesondheid moet met laer premies beloon word, net soos met motorversekering goeie bestuur. Miskien kan 'n laag 'Healthcare Security' bygevoeg word by ons huidige versekeringskoste wat ons sal dek in tye van werkloosheid of in die beginfase van klein ondernemings.

Ek is steeds nie 'n voorstander van genasionaliseerde medisyne nie. Ek glo dat as u wil sien dat enige besigheid sleg bestuur, moet u dit eenvoudig aan die regering oorhandig om dit te doen! Maar die vryheid van vrees om voordele te verloor, smoor die ondernemingsgees hier in die Verenigde State.

Mense moet vry wees om 'n klein onderneming te begin sonder om hul mediese versekering te verloor!

2 Comments

 1. 1

  Wel, ek sien dit antwoord my vorige vraag op 'n ander draad.

  Ek is 100% daarteen dat die regering enigiets bestuur het ...

  Daar is 'n rede waarom mense uit Kanada suid toe ry vir gesondheidsorg.

  • 2

   Haai ck!

   Ek is saam met u in die regering ... as u 'n bedryf in die grond wil dryf, plaas dit net onder die burokrasie van die regering. Dit gesê, hoef Universal Healthcare NIE 100% deur die regering te bestuur nie, soos in Kanada.

   Ek glo dat dit beide geprivatiseer kan word en universeel kan wees. As iemand uit die sak wil betaal (soos Kanadese wat suid kom), laat hulle dan nie toe nie?

   Doug

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.