Mobiele en tabletbemarking

John Chow: Blogomentor

John ChowEk is 'n aanhanger van John Chow Dot Com, The Miscellaneous Ramblings of a Dot Com Mogul. Op die blogsfeer is daar 'n voedselketting as jy wil, van bloggers. Ek sou John Chow as een van diegene boaan die voedselketting klassifiseer. John het The TechZone in 1999 gestig en die res was geskiedenis. John het gesag vanweë sy internetgeskiedenis, sy vermaaklike geknou en sy kennis van tegnologie. Sy blog is een waarna ek kyk, want John is deursigtig en persoonlik op sy blog.

Johannes is deel sy gesag op die web deur melding te maak van diegene wat 'n berig skryf wat sy blog beoordeel. Dit is die rede waarom ek hier oor hom geskryf het.

John se blog vaar ook goed in die rigting van monetisering - 'n belangrike rede waarom ek sy feed byhou. As u wonder hoe om geld met u blog te verdien, is dit miskien die beste om mee te begin. John het heelwat geëksperimenteer met die ontwerp van die blog, die ligging van die advertensies, die advertensiebronne, ensovoorts, en hy lewer genadiglik verslag daaroor. 'N Groot deel van sy advertensie-inkomste gaan ook direk na liefdadigheid ... dit is nogal cool. Onlangs doen John selfs direkte advertering op sy webwerf eerder as derde party. Ek sien daarna uit om meer te lees oor hoe dit gaan.

As u 'n duidelike voorsmakie wil hê van John, sy sin vir humor en die inhoud op sy webwerf, kyk ek na die volgende:

John kom vreesloos voor, maar nie arrogant nie. Dit is 'n aardse eerlikheid wat waardeer word. Ek het nog geen enkele boodskap gesien waar hy sy 'boeliekansstoel' benut en gebruik het om iemand te stamp nie. Dit is eerder opgewek en meestal humoristies. Ek dink John is waarskynlik die soort ou saam met wie jy 'n bier wil drink. Ek het hom genooi om een ​​te koop die volgende keer as ek in Vancouver is.

Ek het na die Hoërskool in Vancouver gegaan, en daarom lees ek sy berigte oor die feit dat ek in en om een ​​van my gunsteling stede op die planeet is. So daar het jy dit - my resensie van John Chow Dot Com, The Miscellaneous Ramblings of a Dot Com Mogul. Hoed is vir jou John ... een van my blogomentors!

John is ook 'n kleredrag en danser ... klik hier afgelaai word om hom in aksie te sien.

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en erkende kenner van digitale transformasie. Doug is 'n Hoofspreker en bemarking van openbare spreker. Hy is die VP en medestigter van Highbridge, 'n onderneming wat spesialiseer in ondernemingsondernemings om hul tegnologie-belegging digitaal te transformeer en te maksimeer met behulp van Salesforce-tegnologieë. Hy het digitale bemarkings- en produkstrategieë vir Dell Technologies, GoDaddy, Sales Force, Webneigings, en SlimFOKUS. Douglas is ook die skrywer van Korporatiewe blogging vir dummies en mede-outeur van Die beter sakeboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.

Terug na bo knoppie