Hoe om u WordPress-plasings te outomatiseer met Jetpack Teken in op werf

WordPress Jetpack Teken in op werf-e-posintekeninge

As jy 'n e-posintekenaar vir my publikasie was, het jy dalk opgemerk dat ons die nuusbrief gestaak het. My maat op dit is UpRipple en Adam is eintlik besig om 'n klomp herfaktorering van die platform te doen en 'n paar ander gereedskap daarmee te integreer, insluitend 'n CRM.

Die skoonheid van my nuusbrief was dat ek eintlik niks hoef te bou nie – die stelsel het net my nuutste plasings, my podcast-feed, en 'n paar ander besonderhede in 'n goed ontwerpte e-pos geïntegreer. Ek het geen werfborge nie en ek is nogal selektief van die advertensies wat ek op die werf plaas om te verseker dat ek my lesers betrokke hou. Gevolglik wil ek nie honderde dollars spandeer om 'n e-posnuusbrief te ontplooi nie.

Jetpack Teken in op webwerf

Ek het sedertdien my e-pos geskuif na Jetpack. Dit bied nie 'n manier om my ou intekenare op te laai nie, so jy sal moet meld weer aan.

Jy besef dit dalk nie, maar Jetpack (selfs die vry weergawe) sluit e-posintekeninge in. Dit is egter nie 'n goed bevorderde kenmerk nie, so jy sal dit moet aktiveer.

  1. Teken vir Jetpack.
  2. Laai die Jetpack-inprop op na jou werf.
  3. Koppel jou werf aan jou WordPress-rekening.
  4. Aktiveer intekeninge deur na te navigeer Jetpack → Instellings → Bespreking.

Jetpack Aktiveer Teken in op werf

Die diens lewer 'n pragtige, responsiewe e-pos wat die pos onmiddellik na u webwerf se intekenare stuur. Hier is 'n aansig van my mees onlangse nuusbrief:

martech zone e-pos inskrywing

Dit is nie 'n perfekte stelsel nie, en het 'n paar merkbare beperkings:

  • Ek kan nie migreer enige van my ou intekenare omdat hul uitnodigingstelsel slegs 10 e-posadresse op 'n slag toelaat.
  • Die e-posse sluit nie die uitgestalde prent in nie. Ek het met hul ondersteuningspan gepraat en dit is nie 'n kenmerk wat hulle waarskynlik sal byvoeg nie (ek wens hulle sou). Hulle neem slegs die skrywer, die datum, die titel en die liggaam van die artikel.
  • Die skrywersfoto is uitgehaal Gravatar, selfs al het jy jou eie skrywersbeeld op die webwerf. Aangesien ek baie voorleggings vir my skrywers het, moet ek dit gewoonlik plaaslik bestuur en kan mense nie kry om vir Gravatar te registreer nie.
  • Terwyl 'n pragtige, responsiewe e-pos, sommige van die opmaak van elemente is 'n bietjie af, soos ingebedde tweets en ingebedde video's wat nie altyd 'n kleinkiekie wys nie. Dit sal lekker wees as hulle ook 'n speelknoppie op die video-stilbeelde insluit.
  • Ek kan nie die aanpas nie antwoord e-pos adres. Alles kom van donotreply@wordpress.com. Dit sal lekker wees as ek 'n antwoord-e-posadres by hierdie e-posse kon voeg, selfs al kom dit van WordPress af.
  • Ek is verbaas dat die onderwerpreël nie die publikasienaam insluit nie. Dit is net [Nuwe pos] met die artikeltitel. Ek wens dit was [Martech Zone] met die artikeltitel, maar daar is geen manier om dit aan te pas nie. Die antwoordnaam het wel die werfnaam.

Dit gesê, dit is steeds 'n goeie manier om jou intekenare jou nuutste plasings in 'n mooi e-pos te stuur.

Registreer vir Jetpack

Openbaarmaking: Ek is 'n filiaal vir Jetpack en ek gebruik my skakel in hierdie artikel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.