Jack Welch is verkeerd

jack welch met suzy welch wen oorspronklike imae7nknqeysmu4e

Ek is so bly om uiteindelik 'n artikel wat die metodes bevraagteken wat Jack Welch evangeliseer. Ek glo hy is onbedagsaam, gemeen, selfsugtig en gulsig. Hy was net suksesvol deur klante en werknemers te laat ly. Hy is miskien alleen 'n wenner, maar dit is ten koste van soveel ander wat verloor het.

Ek het vanaand huis toe gery en daaraan gedink toe ek vir Landmark Communications gewerk het. Ek het die groot plesier gehad om Frank Batten Sr. te ontmoet tydens 'n opleiding in korporatiewe leierskap. Iemand vra mnr. Batten: "Hoeveel is genoeg?" Mnr. Batten het nie eens oor die vraag gekyk nie. Hy het eenvoudig gesê dat as dit oor die geld gaan, hy lankal weg sou gewees het. Ek kan nie sy presiese woorde onthou nie, maar hy het gesê dat sy geluk nou geput word deur die feit dat groot mense wat hy aangestel het en die onderneming wat hulle gebou het, duisende gesinne in diens het. Sy fokus was om voort te gaan om die maatskappy te diversifiseer en uit te brei sodat die maatskappy so baie kan ondersteun.

Mnr. Batten is nou afgetree, maar sy gedagtes het my nog altyd bygebly. Sy ideale was van so 'n aard dat hy aan 'Winning' gedink het om die beste mense aan te stel, die beste produkte te bou en die besigheid uit te brei om sukses op lang termyn te verseker. Soveel mense wen as gevolg van Frank Batten se visie. Ek het Landmark 7 jaar gelede verlaat ... en ek gaan voort om te 'wen' weens die manier waarop ek deur mnr. Batten en Landmark behandel is.

Die feit is dat u dit nie 'wen' kan noem nie, tensy u hele span saam met u vier. Hulle het u gehelp om daarheen te kom en hulle verdien 'n stuk krediet, sowel as 'n deel van die beloning. Natuurlik het u gewaag en in hul loopbane belê - dit beteken dat dit in u beste belang is om dit te behou en te respekteer. Dink jy dat ek my hart in my werk sal steek as ek my bekommerd moet maak oor die verkryging van 'n pienk strokie? Dit is wat ons sien gebeur met die ondernemings waarop hierdie aasvoëls bid. Dit is eenvoudig gewetenloos.

Kudos oor die artikel! Dit is tyd dat iemand opstaan!

Hoeveel van u weet wie Jack Welsh is? Het u al van Frank Batten Sr. gehoor? Daar is iets verkeerd daarmee, is dit nie?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.