Izotope RX: Hoe u agtergrondgeraas van u stemopnames kan verwyder

Izotope RX6 spraakgeruis

Daar is niks erger as om terug te keer van 'n byeenkoms af, jou studio-koptelefoon aan te trek en agter te kom dat daar 'n klomp agtergrondgeraas in jou opnames was nie. Dit is net wat met my gebeur het. Ek het 'n reeks podcast-opnames by 'n geleentheid gedoen en gekies vir lavalier-mikrofone en 'n Zoom H6-opnemer.

Ons het nie 'n toegewyde ateljeeruimte gehad om op te neem nie, ons het net aan 'n tafel gesit ver van die skare ... maar dit het niks gehelp nie. As ek my menger en studio-mikrofone gehad het, sou ek baie van die agtergrond kon afstel, maar hierdie lavalier-mikrofone het elke klein geluidjie opgetel! Ek was verpletter.

So, ons het 'n paar toetse gedoen met Audacity se gereedskap om agtergrondgeluide te verwyder, maar as ons die instellings aanpas, begin die stem sleg te klink. Ek het die uitgawe op my gunsteling podcastforum en my wonderlike vriend geplaas, Jen Eds onmiddellik aanbeveel Izotope RX6, 'n losstaande instrument vir die herstel van klanklêers.

Sonder enige opleiding of selfs na 'n Youtube-video gekyk het, het ek my verskriklike klanksnit in die instrument gesit en geklik Stem-geraas, en amper my broek natgemaak terwyl ek na die agtergrondgeraas luister, verdwyn eenvoudig!

Izotope RX Voice-geraas

As u dink ek maak dit op ... het ek voortgegaan en 'n uittreksel van die resultate gedeel. Absoluut skrikwekkend! Kantaantekening - ek het dit nie in my ateljee vertel nie, maar net 'n lessenaarmikrofoon op Garageband gebruik ... moet my dus nie oordeel nie.

Izotope RX6 Voice De-noise is tans te koop vir $ 99 vanaf $ 129. Dit is 'n moet vir enige podcasters wat sukkel met agtergrondgeraas in hul opname - van klik, tot neurie, tot knip, en meer. Ek het pas die adaptive mode en presets gebruik, maar u kan eintlik aan u klanklêer werk asof dit in Photoshop is met 'n aantal ingeboude gereedskap.

Koop Izotope RX6 Voice De-noise

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.