Onderwys op die spoed van tegnologie

onderwys

Gisteraand het ek die geleentheid gekry om met die CIT 499-klas by IUPUI vir Dr Thomas Ho. Dit was 'n verloofde klas, bestaande uit sommige studente wat nie die werkplek betree het nie, sommige wat dit gehad het, en ander wat tans besig was met tegnologie.

Toe ek met hulle gesels het, het ek bloot my ervarings gedeel oor hoe ondernemings sosiale media begin aanwend (of gedwing word om aan te neem) vir bemarking. Hierdie bemarking bevat sowel retensie- as verkrygingsmodelle. Besighede probeer aanpas, maar ons weet hoe stadig sommige ondernemings verander.

Ons onderwysstelsel word ook gedwing om te verander. Ek het hierdie ongelooflike video gedeel Amy Stark vir my vir die klas gestuur:

Ek hoop dat ek by die klas 'n indruk gelaat het op baie spesifieke items:

  • Dit is 'n ongelooflike tydperk waarin ons woon - waar ons CIT-gegradueerdes met infrastruktuur begin rekenaarkrag beweeg van gekoopte hardeware na afgeleë wolke. Dit verander hoe ons sagteware bou en aflewer, hoe ons die sagteware gebruik, en hoe ons nuwe aanlynondernemings begin, en ek het aan die groep gesê dat hulle 'n draai deur Indianapolis se eie BlueLock moet neem om 'n beheerde hosting te besoek. omgewing sowel as Lifeline se Eastgate Mall om die toekoms van die landbou te besoek.
  • Vir ons CIT-gegradueerdes wat sagteware gebruik, is Software as a Service die enigste toekoms. Die ou model om sagteware op media te bou en te ontplooi, is gebrekkig, duur en het nie die onbeperkte potensiaal wat SaaS doen nie. besigheid van SaaS is 'n buitengewone model waarmee ondernemings vinniger groei kan finansier, vinniger winsgewend kan wees en die gebruikerservaring met minimale belegging kan verbeter.
  • Vir enige universiteitstudent kan ek nie stres nie reputasiebestuur genoeg. Ons studente op te lei om 'n aanlyn reputasie op te bou - hetsy deur projekte op te bou en dit op die internet te gebruik, daaroor te blog, by sosiale netwerke aan te sluit en by professionele netwerke om professionele verhoudings te begin kweek, is al die stappe wat nodig is om uit die kollege te stap en 'n suksesvolle loopbaan te betree. Ek dink ons ​​is dit almal eens dat die dae van massiewe werwing deur maatskappye vir die oomblik dat u 'n vet werk is lankal nie meer nie. Deur gouer aanlyn te kom, 'n professionele teenwoordigheid te ontwikkel en plaaslike professionele persone te ontmoet en te groet - kan u dalk 'n paar oop deure aflê.

Dankie aan dr Thomas Ho en CILT-voorsitter Stephen Hundley by IUPUI vir die geleentheid om dit wat ek geleer het met die klas te deel. Ek kan nie genoeg sê oor hoe ongelooflik die personeel en die fasiliteite by IUPUI is nie - en om hulle oop te stel vir plaaslike entrepreneurs en sosiale media soos ek, wys hoe toegewyd hulle is om onderwys te beweeg met die vinnige tegnologie!

IUPUI het ook 'n spesiale plek in my hart, want dit is waar my seun tans skoolgaan. Bill is 'n honneursstudent aan IUPUI in beide Wiskunde en Fisika, 'n tutor vir wiskunde-laboratoriums en begin daar fisiese navorsing doen. IUPUI was 'n wonderlike instelling wat my seun aangebied en aangemoedig het om elke dag nuwe en uitdagende geleenthede uit te brei. Hy is onlangs deur die personeel benoem vir die Barry Goldwater-beurs!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.