Dit is nie vir jou nie ...

RedCurry

Daar is 'n Thaise restaurant in die omgewing wat fantasties werk met 'n aantal geregte. Een van my gunstelinge is hul Red Curry. Die gereg is vol Thaise groente en is regtig pittig. Ek dink nie dat dit een van hul gewildste geregte is nie ... dit lyk asof hulle Pad Thai en Pineapple Fried Rice mal is.

RedCurryEk het nog nooit gesien dat een van my vriende die Red Curry bestel nie ... en ek weet my familie waardeer dit nie soos ek nie. Ek steur my egter nie daaraan nie. Ons almal het verskillende smaak. Heck, die meeste van my vriende sal nie eers saam met my na die restaurant toe gaan nie ... Thaise kos is eenvoudig te anders vir hulle om selfs te toets.

Dus ... as ek 'n restaurant sou open, sou dit waarskynlik nie die Red Curry-restaurant wees nie. Natuurlik kan ek die gereg toets om te sien of iemand daarvan hou, maar as ek wil hê dat die restaurant gewild is, sit ek items op die spyskaart wat klante lok. My opinie maak nie regtig saak nie, want ek is nie die beskermheer nie.

Goeie restaurante luister na hul beskermhere. Hulle hou die gewilde borde, toets nuwe geregte en doen weg met die kos wat niemand eet nie.

Wat het dit met bemarking te doen? Wel, dit is 'n soortgelyke verhaal as 'n agentskap. Ons het 'n paar kliënte wat van hul webwerwe hou, van hul inhoud hou, van hul grafika hou ... en tog kry hulle geen besigheid van die webwerf nie. Ons het ook 'n paar infografika ontwikkel vir maatskappye wat nooit die lig gesien het nie, ondanks die feit dat hulle albei mooi en baie insiggewend is. Hoekom? Omdat die kliënt nie van hulle gehou het nie ... of nie iets van hulle gehou het nie.

As ek 'n kliënt hoor sê: 'Ek hou nie daarvan nie!', Is dit 'n bietjie frustrerend. Natuurlik is daar 'n aspek van kliëntetevredenheid waaraan ons moet voldoen ... maar as u inkomende bemarking geen leidrade oplewer nie, gaan u regtig van u opinies afhang? Ek dink nie so nie, so ek sê vir hulle soos dit is ... 'Maar dit is nie vir jy. ”.

Ek sal dit ook vir jou sê. U webwerf is nie vir jou nie. Jou blog is nie vir jou nie. U infografiese is nie vir jou nie. Jou bestemmingsblad is nie vir jou nie. U advertensie is nie vir jou nie. U koop nie 'n kunswerk wat u in u kantoor gaan ophang nie. U webwerf is 'n poort vir besoekers om u produkte en dienste te ontdek, en dit lei hulle van vooruitsig tot kliënt.

As u u inkomende bemarking wil verbeter en aanlyn-media ten volle wil benut, moet u u strategieë met die kliënt in gedagte. Wat lok hulle? Wat sal hulle laat deursoek? Wat sal meer lei? Jou mening sal u nie baie ver bereik met aanlyn bemarking nie. Toets en luister na u besoekers sal dit wel doen. Onthou ...

Dit is nie vir jou nie.

3 Comments

  1. 1

    Ek wil 'n afskrif van hierdie blogpos plaas met elke voorstel wat ons skryf. As ontwerpspan hoor ons vroeër of later die woorde van 'n klant, en dit is frustrerend as ons weet dat ons die punt bereik het.

  2. 2

    Ek wil 'n afskrif van hierdie blogpos plaas met elke voorstel wat ons skryf. As ontwerpspan hoor ons vroeër of later die woorde van 'n klant, en dit is frustrerend as ons weet dat ons die punt bereik het.

  3. 3

    GROOT POS. Ek dink soms raak ons ​​so opgewonde om 'n projek te doen, sodat ons dit oor onsself kan maak, wat presies die teenoorgestelde is van wat ons moet doen. Ek het ongeveer 2 weke gelede 'n soortgelyke blogpos hieroor geskryf. Dit het 'n goeie boodskap dat ons almal meer gereeld moet hoor 🙂 Goeie dinge!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.