Is u webwerf, blog of voer geotagged?

'N Goeie manier om webwerwe te vind, is geografies. Ek het eintlik gevind dat 'n vriend van my by die werk 'n blog gehad het deur hom op 'n kaart te plaas. Daar is 'n aantal webwerwe daar waar u die posisie van u blog of die ligging van die webwerf kan plaas volgens geografiese koördinate. U moet egter 'n paar metatags by u webwerf voeg om te vind.

Ek wou dit al 'n rukkie doen, maar daar was regtig nie 'n eenvoudige hulpmiddel om die tags vir my te bou nie ... tot nou toe! Vanaand het ek van stapel gestuur Adresoplossing.

Die webwerf kan gebruik word om adresse skoon te maak, u lengte- en breedtegraad te vind en outomaties te genereer geotags vir u webwerf, blog en / of hul RSS voed.

Hier is 'n voorskou:
Adresoplossing

Kopieer en plak die metatags in die koptekst van u webwerf of blog saam met u ander metatags. Hoop jy hou daarvan!

Feedpress kan u ook u RSS-stroom geotag. U kan u lengte- en breedtegraad in Feedburner kopieer en plak onder Optimize - geoteer u voer.

24 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Ek het Google dopgehou. Glo dit of nie, hul kaarte is stil beta. As jy 'n toepassing daaruit wil bou en optyd gewaarborg het, bied hulle 'n ondernemingsgelisensieerde weergawe.

  Ek het verlede jaar 'n hele paar van hul span in Mountain View ontmoet en die liefde om sulke gereedskap te sien, so ek is nie te bekommerd daaroor nie. Dit is nie asof ek hulle drumpels met treffers gaan tref nie!

  Wat die CSS betref, ek het 'n IE net CSS daarin gekap. Dit is alles goed en wel. Ek weet dit is nie die beste metode nie, maar IE suig so erg dat ek regtig nie meer veel moeite daaraan doen nie. Ek besef dat dit dalk verlore kykers is ... maar tog.

  Gaan Firefox!

 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Het dit met my adres in Noorweë probeer, en net 'n "Jammer" boodskap gekry. Vir die pret het ek probeer om bloot "Noorweë" in te voer. Ek moes lag toe ek die resultaat kry 🙂

  Dankie! (en geen sarkasme daar nie!)

 12. 12
  • 13

   Dankie, mapperz ... en 'n wonderlike webwerf! Weet u van enige beperkings op die gebruik van die emad geokodering-enjin? Ek kan dalk beta-toets daarmee om te sien hoe dit gaan. Dit sal ook die funksionaliteit verbeter, aangesien ek gebruikers op 'n aantal maniere kan laat navrae (telefoon, ens.)

 13. 14

  Beperkings is dat die bron nie duidelik gemaak word nie. Maar het gekontroleer dat die data nie kroonkopiereg is nie (deur kodepunt (poskodedata) en adrespunt na te gaan.
  Dit is ongeveer 93% akkuraat in die Verenigde Koninkryk.

  Het jy enige voorbeeld RSS feeds?

  Het probeer om georss (.xml) hierby te voeg
  http://www.acme.com/GeoRSS/about.htm

  Werk saam met BBC Weather RSS

  http://feeds.bbc.co.uk/weather/feeds/rss/5day/id/3366.xml

  maar nie
  http://mapperz.110mb.com/RSS/mapperz_GeoRSS.xml

  mapperz

 14. 16

  Is dit net ek of word die KML-brokkie nie opgedateer wanneer ek die merker skuif nie?

  Enige ander as dit: goeie idee en baie nuttige ding. Ek misbruik dit net baie om veelhoeklae te teken (dws handkodering van LineString-elemente) vir sommige google maps.

  Dankie.

 15. 18

  Hallo, my naam is Ryan Updike. Ek doen 'n Google Earth-projek in ons Geografieklas wat met KML werk. Sal jy ons kan help om van die kode reg te maak of te kry net om van die KML-kode uit te wys? Ons probeer leer hoe om puntdata as insette te kodeer en dan 'n uitvoer in xml-kode om te skakel. Enige raad wat jy kan gee sal baie waardeer word. Dankie vir jou tyd.

  Groete,
  Ryan Updike

 16. 20
 17. 22

  Dit is 'n wonderlike hulpmiddel. Dit is lekker om 'n maklik om te gebruik geotagging-instrument soos hierdie te vind.

  Ek wens daar was 'n gids van werwe wat geotagging gebruik. Weet iemand van 'n lys?

 18. 24

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.