Is u webwerf, blog of voer geotagged?

'N Goeie manier om webwerwe te vind, is geografies. Ek het eintlik gevind dat 'n vriend van my op die werk 'n blog gehad het deur hom op 'n kaart op te spoor. Daar is 'n aantal webwerwe daar waar u die posisie van u blog of die ligging van die webwerf kan plaas volgens geografiese koördinate. U moet egter 'n paar metatags op u webwerf voeg om te vind.

Ek wou dit al 'n rukkie doen, maar daar was regtig nie 'n eenvoudige hulpmiddel om die tags vir my te bou nie ... tot nou toe! Vanaand het ek van stapel gestuur Adresoplossing.

Die webwerf kan gebruik word om adresse skoon te maak, u lengte- en breedtegraad te vind en outomaties te genereer geotags vir u webwerf, blog en / of hul RSS voed.

Hier is 'n voorskou:
Adresoplossing

Kopieer en plak die metatags in die koptekst van u webwerf of blog saam met u ander metatags. Hoop jy hou daarvan!

FeedPress kan u ook u RSS-stroom geotag. U kan u lengte- en breedtegraad in Feedburner kopieer en plak onder Optimize - geoteer u voer.

24 Comments

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6

  Ek hou Google dop. Glo dit of nie, hul kaarte is stil beta. As u 'n toepassing daaruit wil bou en u tyd wil waarborg, bied hulle 'n weergawe vir ondernemingslisensies.

  Ek het verlede jaar met 'n hele paar van hul span in Mountain View vergader en hou daarvan om sulke instrumente te sien, so ek is nie daaroor bekommerd nie. Dit is nie asof ek hul drumpels met treffers gaan haal nie!

  Wat die CSS betref, het ek 'n enigste CSS daar binne gekap. Dit is alles goed en wel. Ek weet dit is nie die beste metode nie, maar IE sukkel so erg dat ek regtig nie meer veel moeite daaraan doen nie. Ek besef dat kykers miskien verlore gaan ... maar o wee.

  Gaan Firefox!

 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10
 11. 11

  Het dit met my adres in Noorweë probeer, en net 'n 'jammer' boodskap gekry. Vir die pret het ek probeer om eenvoudig “Noorweë” in te gaan. Ek moes lag toe ek die resultaat kry 🙂

  Dankie! (en geen sarkasme daar nie!)

 12. 12
  • 13

   Dankie, mapperz ... en goeie werf! Weet u van enige beperkinge op die gebruik van die emad-geokodering-enjin? Ek kan dit betatoets om te sien hoe dit gaan. Dit sal ook die funksionaliteit verbeter, aangesien ek gebruikers op verskillende maniere kan laat navraag doen (telefoon, ens.)

 13. 14

  Beperkings is die bron word nie duidelik gemaak nie. U moet egter seker maak dat die data nie kopiereg is nie (deur codepoint (poskode data) en adrespunt na te gaan.
  Dit is ongeveer 93% akkuraat in die Verenigde Koninkryk.

  Het u 'n voorbeeld van RSS-feeds?

  Probeer georss (.xml) hierby voeg
  http://www.acme.com/GeoRSS/about.htm

  Werk saam met BBC Weather RSS

  http://feeds.bbc.co.uk/weather/feeds/rss/5day/id/3366.xml

  maar nie
  http://mapperz.110mb.com/RSS/mapperz_GeoRSS.xml

  mapperz

 14. 16

  Is dit net ek of word die KML-fragment nie bygewerk wanneer ek die merker skuif nie?

  Enige ander as hierdie: goeie idee en baie nuttige ding. Ek misbruik dit net baie om polygoonlae (dws die handkodende LineString-elemente) vir sommige google maps te teken.

  Dankie.

 15. 18

  Hallo, my naam is Ryan Updike. Ek doen 'n Google Earth-projek in ons Aardrykskunde-klas wat met KML werk. Sou u ons kon help om die kode reg te stel of te kry net om KML-kode uit te skakel? Ons probeer om te leer hoe om data as insette te kodeer en dan 'n uitvoer in xml-kode om te skakel. Enige advies wat u kan gee, sal baie waardeer word. Dankie vir jou tyd.

  Groete,
  Ryan Updike

 16. 20
 17. 22

  Dit is 'n uitstekende hulpmiddel. Dit is lekker om 'n maklike geotagging-instrument soos hierdie te vind.

  Ek wens daar was 'n gids met webwerwe wat geotagging gebruik. Weet iemand van 'n lys?

 18. 24

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.