Is domeinparkeerplek die moeite werd?

ParkeringNee ... of miskien nie. In elk geval nie vir my nie.

Wat is domeinparkeerplek? Dit is wanneer u 'n wonderlike idee vir 'n domeinnaam het, u kyk of dit gekoop is. Dit is nie ... so jy koop dit. In plaas daarvan om die domein vir 'n webwerf te gebruik, 'parkeer' u dit. Domeinparkeerplek is 'n manier om ekstra inkomste te verdien, en van die grootste eienaars van domeinname verdien miljoene. Daar is twee maniere om geld te verdien met domeinparkeerplek:

 1. Mense tik soms a URL eerder as om daarna te soek. As u toevallig die domeinnaam het, kan u toepaslike advertensies op die bestemmingsblad plaas. As mense op die advertensie klik, word u deur die adverteerder betaal.
 2. Mense wil die domeinnaam hê, daarom bied hulle u 'n aanbod aan.

Terwyl ek vandag 'n artikel gelees het, het dit my herinner aan 'n toets van hierdie besigheid waaroor ek moes verslag doen. Meer as 'n jaar gelede het ek gelees van 'n paar webwerwe in die tydskrif Business 2.0 wat domeinparkeerhulpbronne aangebied het. Op daardie stadium, Sedo was een van die domeinparkeermaatskappye wat geen vooraf koste gehad het nie. Ek het 'n bloginskrywing geskryf dat ek dit sal gee.

Die domeinnaam waarmee ek die beste geluk gehad het, was navyvets.com. Na 'n jaar dat ek die domein geparkeer het, het ek 93 treffers gehad wat $ 1.22 verdien het, sonder aanbiedings vir die verkoopprys van $ 2,500. Aangesien ek $ 14.95 per jaar vir elke hernuwing van die domein betaal, is dit 'n goeie verlies.

Dit was my skakel wat die beste presteer het.

Natuurlik is daar maniere om dit werklik te laat werk. As ek duisende domeinname geparkeer het by 'n registrateur wat my laer tariewe aangebied het, het ek self die advertensies bestuur ... moontlik die inhoud op die webwerwe geplaas met gedragsadvertensies - ek kan wins maak. As ek 'n dollar per jaar op elke naam verdien, kan ek 100,000 XNUMX name koop en 'n netjiese inkomste verdien. Maar ek het nie die tyd om dit te doen nie. Daarbenewens is die beste name al opgekoop, dus dit sal baie tyd neem om net op vervalle domeine of baie geld te wag om ander te probeer koop wat miskien 'n klomp geld verdien.

My loopbaan vir parkeerterreine is dus amper verby. My laaste kans is om my beste domein vir $ 39 op Sedo te plaas om dit op die voorblad te kry om te sien of ek 'n koper kan kry. Ek sal die res van my domeine op hierdie blog wys, wat 'n baie beter deursyfering op die advertensies as Sedo genereer ($ 0.10 EPC). Ek sal u laat weet hoe dit gaan!

12 Comments

 1. 1

  Jy het 'n paar van die werklike probleme met domein parkering” soos dit tans bestaan. U moet wel óf 'n paar hoë verkeersdomeine hê óf 'n aantal domeine wat 'n bietjie beter doen as om vir hulself te betaal.

  Aan die ander kant doen sommige van my domeine gereeld beter geparkeer as wat hulle doen met inhoud en AdSense-advertensies daarop.

 2. 2
 3. 3

  As 'n domeinnaam meer inkomste genereer as die regsfooi, is dit beslis die moeite werd om dit te parkeer. Vind 'n 100 van hierdie tipe domein en jy kan 'n goeie inkomste genereer

 4. 4
  • 5

   Kan nie weerstaan ​​om hier kommentaar te lewer oor domainzaar nie.

   O liewe. Wat 'n mors van geld. Spesifiek my geld, my $100.

   Thomas – of wat sy naam ook al is – was baie behulpsaam met die uitruil van e-posse toe ek probeer betaal het MAAR nadat ek afgelaai het ….. hallo enigiemand tuis??? Baie e-posse direk sowel as deur hul webwerf kontakvorm. Niks! Geen antwoord.

   Wat 'n bummer!

   Hierdie skrif is IMHO 'n vermorsing van $100.

   Daar is gratis skrifte beskikbaar wat werklik werk.

   Moenie jou swaarverdiende geld mors om dit na domainzaar te stuur nie.

 5. 6

  Ek het verlede jaar by domainzaar gekoop, grootste fout.

  Ek het 'n ordentlike domeinnaam (bas3.com) gehad en die domainzaar sagteware daarop geïnstalleer, die volgende week het iemand my DNS gekaap en dit na sy webwerf verwys. DZ hou die admin wagwoord in gewone teks in 'n toeganklike tekslêer.

  Ek het die programmeerder gevra om dit reg te stel, 2 maande gewag en dit dan laat val.

  Ek werk nou daaraan om 'n gasheeroplossing vir domeinparkering te kry, wat vinnig 'n sleutelwoordgebaseerde werf van 5 bladsye binne 'n minuut of wat kan ontplooi, ek dink aan hoe om daarvoor te vra, moet ek % van bo afhaal? moet ek 'n jaarlikse fooi hê vir 'n beperkte aantal domeine? moet ek toelaat om dit as 'n aflaaibare produk te hê?

  dit is dinge wat ek myself moet afvra, die kodeerder raak vertroud met webapps aPI's wat oral op die internet beskikbaar is, ek moet dit net ontwerp en bemark.

 6. 7

  Domain Zaar is 'n skyn, 'n valsheid en 'n fout vir enigiemand wat dit oorweeg om die produk te koop. Die sagteware werk nie soos beskryf nie en daar is geen ondersteuning nie. As jy nie omgee om van $99 af te skei nie, gaan voort en doen dit ... jou produk sal nie behoorlik werk nie en sal nooit weer iets van die Zaar Scam-man hoor nie. Scam City.

 7. 8

  Hallo kinders,

  Alles verkeerd. Probeer fabulous.com en hitfarm.com – moet egter op hul premiumprogramme kom. Het 'n paar jaar gelede begin en maak nou 12,000 23,000/maand huis toe, XNUMX XNUMX/ma bruto.

 8. 9

  Domeinparkering is vir lui mense wat nie by die maak van outomatiese mikrowebwerwe vir hul domeinname kan uitkom nie. Nadele van domeinparkering is dat jy slegs 30% van jou potensiaal verdien en dat jy nie die ouderdomsfaktor vir jou domeine bou nie.

  Douglas, dankie vir hierdie bespreking. 'n Klein raad, as jy nie omgee nie: verander jou registrateur. Ek betaal nooit meer as $8 tot $9 vir hernuwings nie. $14.95 is heeltemal te hoog, heeltemal te hoog!!! U kan maklik $6 op elke domeinnaam bespaar. Klink soos boontjies vir een domein, maar gee dit 'n vinnige berekening as jy, sê, 100 of 1000 domeinname het ... Baie domainers gooi nuwe motors en luukse vakansies na hul duur registrateurs 🙁

 9. 10

  Dit is die mees belaglike blogplasing oor domeinbesetting en domeinparkering wat ek in 'n lang tyd gelees het. Domeinparkering het sy foute en verloor glans met elke jaar wat verbygaan, maar baie goeie generiese domeinname maak steeds hul eienaars goeie geld (dit is honderde tot duisende dollars per dag anders as jou dwase voorbeeld van 'n dollar per 100,000 XNUMX domeinname wat sou wees 'n groot verlies as jy hernuwingsfooie inreken.) En om jou mening te baseer op die dryf in domeinwaters met baie slegte domeinname wat 'n regte domeinnaam nooit sal doen om te besit nie, laat staan ​​nog 'n park, is nog 'n fout. As daar iets is, en enige domeineienaar jou sou vertel, sou jy 'n beter moontlikheid hê om geld te verdien en/of jou domein om te draai deur dit te ontwikkel. Slegs sekere tipes generiese domeinname vaar goed terwyl hulle geparkeer word en navyvets.com is nie een van hulle nie. Dit is beter om appels met appels te vergelyk in plaas daarvan om appels met broccoli te vergelyk. Sê maar net'

  • 11

   Sjoe – nie seker ek het die prys verdien vir 'belaglikste blogplasing' nie. Ek stem saam met jou, eintlik. Ek het net gesê dit is nie vir my nie en ek het 'n paar ondersteunende dokumentasie verskaf. Ander mense vind dit dalk nogal 'n winsgewende onderneming ... net nie ek nie.

 10. 12

  Domeinnaam Parkeerkonsep Gehelp Ek word die Sedo besoek ..Swerf vir die domeinnaam PARKERING besonderhede .Dis Lekker .U kan ook 'n domeinnaam in die werf koopTucktai.com& verkoop dit by Deur die grootmaatregistrasie te gebruik. U kan 'n webwerf vir die domeinnaam skep. Parkering en verkoper kan u ook die herverkoper van die webwerf wees.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.