Is domeinparkeerplek die moeite werd?

ParkeringNee ... of miskien nie. In elk geval nie vir my nie.

Wat is domeinparkeerplek? Dit is wanneer u 'n wonderlike idee vir 'n domeinnaam het, u kyk of dit gekoop is. Dit is nie ... so jy koop dit. In plaas daarvan om die domein vir 'n webwerf te gebruik, 'parkeer' u dit. Domeinparkeerplek is 'n manier om ekstra inkomste te verdien, en van die grootste eienaars van domeinname verdien miljoene. Daar is twee maniere om geld te verdien met domeinparkeerplek:

 1. Mense tik soms a URL eerder as om daarna te soek. As u toevallig die domeinnaam het, kan u toepaslike advertensies op die bestemmingsblad plaas. As mense op die advertensie klik, word u deur die adverteerder betaal.
 2. Mense wil die domeinnaam hê, daarom bied hulle u 'n aanbod aan.

Terwyl ek vandag 'n artikel gelees het, het dit my herinner aan 'n toets van hierdie besigheid waaroor ek moes verslag doen. Meer as 'n jaar gelede het ek gelees van 'n paar webwerwe in die tydskrif Business 2.0 wat domeinparkeerhulpbronne aangebied het. Op daardie stadium, Sedo was een van die domeinparkeermaatskappye wat geen vooraf koste gehad het nie. Ek het 'n bloginskrywing geskryf dat ek dit sal gee.

Die domeinnaam waarmee ek die beste geluk gehad het, was navyvets.com. Na 'n jaar dat ek die domein geparkeer het, het ek 93 treffers gehad wat $ 1.22 verdien het, sonder aanbiedings vir die verkoopprys van $ 2,500. Aangesien ek $ 14.95 per jaar vir elke hernuwing van die domein betaal, is dit 'n goeie verlies.

Dit was my skakel wat die beste presteer het.

Natuurlik is daar maniere om dit werklik te laat werk. As ek duisende domeinname geparkeer het by 'n registrateur wat my laer tariewe aangebied het, het ek self die advertensies bestuur ... moontlik die inhoud op die webwerwe geplaas met gedragsadvertensies - ek kan wins maak. As ek 'n dollar per jaar op elke naam verdien, kan ek 100,000 XNUMX name koop en 'n netjiese inkomste verdien. Maar ek het nie die tyd om dit te doen nie. Daarbenewens is die beste name al opgekoop, dus dit sal baie tyd neem om net op vervalle domeine of baie geld te wag om ander te probeer koop wat miskien 'n klomp geld verdien.

My loopbaan vir parkeerterreine is dus amper verby. My laaste kans is om my beste domein vir $ 39 op Sedo te plaas om dit op die voorblad te kry om te sien of ek 'n koper kan kry. Ek sal die res van my domeine op hierdie blog wys, wat 'n baie beter deursyfering op die advertensies as Sedo genereer ($ 0.10 EPC). Ek sal u laat weet hoe dit gaan!

12 Comments

 1. 1

  U het enkele werklike probleme met domein parkering ” soos dit tans bestaan. U moet wel 'n paar domeine met baie verkeer hê of 'n aantal domeine wat 'n bietjie beter vaar as om self te betaal.

  Aan die ander kant kan sommige van my domeine gereeld beter parkeer as met inhoud en AdSense-advertensies.

 2. 2
 3. 3

  As 'n domeinnaam meer inkomste lewer as die regskoste, is dit sekerlik die moeite werd om dit te parkeer. Soek 'n 100 van hierdie soort domeine en u kan 'n goeie inkomste verdien

 4. 4
  • 5

   Kan nie weerstaan ​​om hier kommentaar oor domainzaar te lewer nie.

   Ag skat. Wat 'n vermorsing van geld. Spesifiek my geld, my $ 100.

   Thomas - of wat ook al sy naam is - was baie behulpsaam om e-posse uit te ruil toe ek probeer betaal MAAR nadat ek dit afgelaai het ... .. hallo iemand tuis ??? Baie e-posse stuur sowel as via hul kontakvorm. Niks! Geen antwoord.

   Wat 'n bummer!

   Hierdie skrif is IMHO 'n vermorsing van $ 100.

   Daar is gratis skrifte beskikbaar wat werk.

   Moenie u swaar verdiende geld mors deur dit na domainzaar te stuur nie.

 5. 6

  Ek het verlede jaar by domainzaar gekoop, die grootste fout.

  Ek het 'n ordentlike domeinnaam gehad (bas3.com) en het die domein-sagteware daarop geïnstalleer. Die volgende week het iemand my DNS gekaap en dit na sy webwerf gewys. DZ hou die admin-wagwoord in gewone teks in 'n toeganklike tekslêer.

  Ek het die programmeerder gevra om dit reg te stel, het 2 maande gewag en dit toe laat vaar.

  Ek is nou besig om 'n oplossing vir domeinparkeerplek op te stel, wat vinnig 'n sleutelwoordgebaseerde 5-bladsy-werf binne 'n minuut of so kan ontplooi. Ek dink aan hoe ek daarvoor moet hef, moet ek% van die top afneem? moet ek jaarliks ​​'n fooi hef vir 'n beperkte aantal domeine? moet ek toelaat dat dit as 'n aflaaibare produk is?

  dit is dinge wat ek myself moet afvra, die kodeerder word vertroud gemaak met webapps aPI's wat oor die hele internet beskikbaar is, ek moet dit net ontwerp en bemark.

 6. 7

  Domein Zaar is 'n skyn, 'n valse en 'n fout vir almal wat dit oorweeg om die produk te koop. Die sagteware werk nie soos beskryf nie en daar is geen ondersteuning nie. As u nie omgee om van $ 99 af te skei nie, doen dit dan ... u produk sal nie reg werk nie en sal nooit weer iets van die Zaar Scam-man hoor nie. Bedrogspulstad.

 7. 8

  Hallo kinders,

  Alles verkeerd. Probeer fabulous.com en hitfarm.com - maar u moet hul premieprogramme gebruik. Het 'n paar jaar gelede begin, wat nou 12,000 per maand huis toe neem, 23,000 per maand bruto.

 8. 9

  Domeinparkeerplek is vir lui mense wat nie outomatiese mikrosites vir hul domeinname kan maak nie. Nadele van domeinparkeerplek is dat u slegs 30% van u potensiaal verdien en dat u nie die ouderdomsfaktor vir u domeine opbou nie.

  Douglas, dankie vir hierdie bespreking. 'N Klein advies, as u nie omgee nie: verander u registrateur. Ek betaal nooit meer as $ 8 tot $ 9 vir hernuwings nie. $ 14.95 is heeltemal te hoog, heeltemal te hoog !!! U kan maklik $ 6 op elke domeinnaam bespaar. Klink soos boontjies vir een domein, maar gee dit 'n vinnige berekening as u byvoorbeeld 100 of 1000 domeinname het ... Baie domeinbesitters gooi nuwe motors en luukse vakansies na hul duur registrateurs 🙁

 9. 10

  Dit is die belaglikste blogpos oor domeinering en domeinparkering wat ek al lank gelees het. Domeinparkering het sy foute en verloor elke jaar glans, maar baie goeie generiese domeinname verdien steeds hul eienaars geld (dit is honderde tot duisende dollars per dag, in teenstelling met u dwase voorbeeld van 'n dollar per 100,000 domeinname, wat sou wees 'n groot verlies as u hernuwingsgeld in ag neem.) En om u mening te baseer op die dompeling in domeinwaters met regtig slegte domeinname wat 'n regte domeiner nooit sal doen nie, laat staan ​​nog, is nog 'n fout. As daar iets is, en enige domeiner sal u vertel, sou u 'n beter moontlikheid hê om u domein te verdien en / of om te draai deur dit te ontwikkel. Slegs sekere soorte generiese domeinname vaar goed terwyl hulle geparkeer word, en navyvets.com is nie een daarvan nie. Dit is beter om appels met appels te vergelyk in plaas van appels met broccoli te vergelyk. Sê maar net'

  • 11

   Sjoe - nie seker dat ek die prys verdien vir 'die belaglikste blogpos' nie. Ek stem eintlik saam met jou. Ek het net gesê dit is nie vir my nie en ek het ondersteunende dokumentasie verskaf. Ander mense vind dit miskien 'n winsgewende onderneming ... net nie ek nie.

 10. 12

  Domeinnaam Parkeringskonsep gehelp om die Sedo te besoek .. Webwerf Vir die domein naam PARKERING besonderhede. Dit is mooi. U kan ook 'n domeinnaam op die webwerf koopTucktai.comU kan 'n webwerf skep vir die domeinnaam Parkering en verkoper. U kan ook die herverkoper van die webwerf wees.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.