Is 'n visuele sakeplan die beste vir u?

Depositphotos 8516542 s

Indiemark is 'n e-posbemarkingsagentskap, en my derde sakeonderneming. My eerste twee pogings het stadig begin, organies gegroei en gelukkig albei geëindig met 'n oerknal. Noudat die ekonomie die draai gemaak het, lyk Indiemark op dieselfde koers.

Tot nou toe het ek tientalle klassieke sakeplanne begin (maar nooit klaargemaak nie). U weet ... die 25-bladsy-teksryke verskeidenheid. Ek neem aan dis omdat ek te regsbrein of te ongeduldig is of albei. Ek wikkel dit gewoonlik net met 'n 'sakelys', maar wens in die geheim dat ek die tyd geneem het om my lang- en korttermynstrategieë in meer detail in kaart te bring.

Hierdie keer het ek 'n visuele sakeplan opgestel.

Hieronder vind u die gekoppelde weergawe. Dit kom ook saam met 'n metgesel Tactical Guide, wat nie hier gevind word nie. Dit is te sappig.

Visuele sakeplan

Asseblief ... vertel my wat jy dink!

6 Comments

 1. 1

  Ek stem saam – dit is 'n fantastiese idee, solank dit gepaard gaan met meer “sappige” besonderhede (soos jy dit noem). Dit maak nie saak wie jy teiken nie (bv. waagkapitaliste, engele, banke, potensiële werknemers, ens.), mense is visueel en, glo ek, waardeer kreatiwiteit baie om tradisionele tipes inhoud uit te druk (bv. sakeplanne). Mooi werk, Scott! 😀

 2. 2
 3. 3

  Ek deel jou doelwit om sakeplanne kort genoeg te kry om bruikbaar te wees. 25 bladsye? Niemand sal ooit lees nie. 1 bladsy? Dit sal langs almal se monitor vasgespeld word en gereeld oorweeg word.

  Dit gesê, ek dink nie hierdie voorbeeld werk nie. Ek hou BAIE daarvan dat dit 'n ekosisteem van belanghebbendes definieer, elk met verskillende behoeftes en gedrag. Dit bly egter op 'n te hoë vlak. Dit is meer 'n momentopname as 'n plan, te veel die Wat en Wie, nie genoeg van die Hoe nie.

  ’n Effektiewe sakeplan – en dit kan op een of twee bladsye gedoen word – behoort hoëvlakmissie en doelwitte met spesifieke taktiek en aksies te verbind. Jy het my denke uitgedaag deur so 'n ryk bespreking van Wie in te sluit, maar op die ou end voel ek nie jy het ver genoeg gegaan om dit uitvoerbaar te maak nie.

  Sal graag aanhou bespreek!

  mp friedman
  info@fastgrowth.biz

 4. 4

  @mark Jy is reg. Hierdie visuele hulpverlener dien slegs om ons span te voorsien van (en ons daaraan te herinner) die lê van die land, of Heelal as't ware. Wat ontbreek, is ons doelwitte, take en maatstawwe. Diegene woon in 'n metgesel drie-ring binder gemerk as 'Tactical Operations'. Dit bestaan ​​ook uit teks/grafika en is baie bondig, maar meer redigeerbaar en aanpasbaar.

  @Katie en @Dave Dankie vir die vriendelike woorde. Ek het hierdie proses baie geniet en daarby baat gevind. Boonop was dit nogal pret.

 5. 5

  As niks anders het dit my aan die dink gesit nie. Ek is nuut met die sakeplan-ding en het baie tyd gehad om 'n standaard Bp klaar te maak. Dit is egter iets wat ek kan doen, iets wat moet help om die hindernisse af te breek wat ek blykbaar opgebou het rondom beplanning vir 'n "tipiese" besigheid. Veral as dit nie is wat ek wil hê nie.

  Dankie vir die deel.
  Jeremy

 6. 6

  Vertel die storie sodat almal die sakeplan/strategie sal verstaan ​​sodat jy 'n beter geleentheid tot suksesvolle uitvoering het.

  Dankie vir die deel
  Jason

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.