Is 'n visuele sakeplan die beste vir u?

Depositphotos 8516542 s

Indiemark is 'n e-posbemarkingsagentskap, en my derde sakeonderneming. My eerste twee pogings het stadig begin, organies gegroei en gelukkig albei geëindig met 'n oerknal. Noudat die ekonomie die draai gemaak het, lyk Indiemark op dieselfde koers.

Tot nou toe het ek tientalle klassieke sakeplanne begin (maar nooit klaargemaak nie). U weet ... die 25-bladsy-teksryke verskeidenheid. Ek neem aan dit is omdat ek te regsbrein of te ongeduldig is of albei. Ek wikkel dit gewoonlik net met 'n "sakelys", maar wens in die geheim dat ek die tyd geneem het om my lang- en korttermynstrategieë in meer detail in kaart te bring.

Hierdie keer het ek 'n visuele sakeplan opgestel.

Hieronder vind u die gekoppelde weergawe. Dit bevat ook 'n metgesel Tactical Guide, wat nie hier gevind word nie. Dit is te sappig.

Visuele sakeplan

Asseblief ... vertel my wat jy dink!

6 Comments

 1. 1

  Ek stem saam - dit is 'n fantastiese idee, solank dit gepaard gaan met meer "sappige" besonderhede (soos u dit noem). Dit maak nie saak op wie u teiken nie (bv. Waagkapitaliste, engele, banke, potensiële werknemers, ens.), Mense is visueel en ek glo dat hulle kreatiwiteit waardeer in die uitdrukking van tradisionele soorte inhoud (bv. Sakeplanne). Mooi werk, Scott! 😀

 2. 2
 3. 3

  Ek deel u doelwit om sakeplanne kort genoeg te kry om nuttig te wees. 25 bladsye? Niemand sal ooit lees nie. 1 bladsy? Dit sal langs elkeen se monitor vasgepen word en gereeld oorweeg word.

  Dit gesê, ek dink nie hierdie voorbeeld werk nie. Ek hou regtig daarvan dat dit 'n ekosisteem van belanghebbendes definieer, elk met verskillende behoeftes en gedrag. Dit bly egter op 'n te hoë vlak. Dit is meer 'n kiekie as 'n plan, te veel die Wat en Wie, nie genoeg van die Hoe nie.

  'N Effektiewe sakeplan - en dit kan op een of twee bladsye gedoen word - moet missie en doelwitte op hoë vlak met spesifieke taktieke en aksies verbind. U het my denke uitgedaag deur so 'n ryk bespreking van Who in te sluit, maar uiteindelik voel ek nie dat u ver genoeg gegaan het om hierdie aksie moontlik te maak nie.

  Sal graag wil bly praat!

  mp friedman
  info@fastgrowth.biz

 4. 4

  @mark Jy is reg. Hierdie visuele hulpverlener dien slegs om ons span te voorsien (en daaraan te herinner) aan die landery, of die Heelal as 't ware. Wat ontbreek, is ons doelwitte, take en maatstawwe. Diegene woon in 'n metgeselle drie-ringband wat as 'Tactical Operations' gemerk is. Dit bestaan ​​ook uit teks / grafies en is baie bondig, maar meer bewerkbaar en aanpasbaar.

  @Katie en @Dave Dankie vir die mooi woorde. Ek het hierdie proses baie geniet en daarby baat gevind. Boonop was dit nogal lekker.

 5. 5

  As niks anders my aan die dink sit nie. Ek is nuut in die sakeplan-ding en het baie tyd gehad om 'n standaard Bp af te handel. Dit is wel iets wat ek wel kan doen, iets wat kan help om die hindernisse af te breek wat ek blykbaar opgebou het rondom die beplanning van 'n 'tipiese' besigheid. Veral as dit nie is wat ek wil hê nie.

  Dankie vir die deel.
  Jeremy

 6. 6

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.