WordPress iPhone-inproppe: beheerder en tema

Sedert ek my blog opgedateer het en WordPress op Amazon S3, Kon ek die invoegtoepassings van die kas verwyder. Die caching-invoegtoepassings het sleg gevaar in vergelyking met al my beelde na S3. (My eerste maand se rekening: $ 0.50).

Ek besef dat 'caching 'n bietjie ekstra prestasie van my werf kan afskakel ... maar dit sal my verhinder om die werf op te dateer met aanpassings vir die iPhone, Blackberry en ander mobiele toestelle. Die kwessie is dat een besoeker die bladsy op 'n handtoestel kan besoek, dit word in die kas geberg en die volgende persoon word met dieselfde handweergawe in hul volledige blaaier aangebied. Die geheue en dinamiese temas wissel nie goed nie.

iPhone-voorskou.png Die eerste inprop wat ek gevind het om die temas vir iPhone, Blackberry en ander draagbare toestelle pragtig te optimaliseer, is die WordPress mobiele uitgawe plugin.

Hierdie inprop is ontwikkel deur Menigte Gunsteling. Ek het die inprop op 'n iPod Touch en my Blackberry getoets en albei uitsigte is wonderlik. 'N Groot dank aan die ontwikkelaars van hierdie inprop om die vertoning en navigasie vir beide Safari op die iPhone of iPod Touch sowel as die Blackberry en ander toestelle te optimaliseer.

Een opmerking oor die installering van hierdie inprop, dit vereis 'n ander installasie as die meeste inproppe. U moet die tema eers na die temagids oplaai, dan die inprop oplaai en aktiveer. Gelukkig het die outeurs u selfs laat weet as u dit verkeerd installeer. 🙂

iPhone WordPress-administrasie

iphone-wordpress-admin.png Die ander interessante iPhone-inprop wat ek gevind het, was WPhone. Met WPhone kan u WordPress volledig binne 'n administrasiepaneel wat geoptimaliseer is vir Safari op die iPhone of iPod Touch. Baie cool inderdaad!

Ek het hierdie invoegtoepassing nie geïnstalleer nie, aangesien ek gewoonlik 'n gevorderde 'gepeuter' het met elk van my berigte, maar vir u wat op soek is na 'n goeie iPhone-WordPress-goedheid, blyk dit 'n wonderlike inprop te wees!

Aangesien inhoudsbestuurstelsels voortgaan om te ontwikkel, hoop ek dat die ontwikkelaars integrasie van mobiele blaaier en mobiele toestelle as deel van hul strategie insluit. Carl Weinschenk het 'n wonderlike artikel wat die komende mobiele blaaieroorloë beskryf.

Met Opera Mobile wat meer as 40 miljoen keer afgelaai is en die iPhone is nou 0.19 persent van die wêreldwye blaai ... mobiele optimalisering sal binnekort 'n groter mededingende voordeel wees!

4 Comments

  1. 1

    Hierdie webwerf is vol belangrike inligting vir iPhone-toepassingsontwikkelaars en -gebruikers. Ek is seker baie van diegene wat hierdie webwerf besoek, sal ook daarvan hou. Baie geluk aan die administrateur en eienaar van hierdie webwerf. Dit sal meer inligting gee vir die ontwikkeling van die iPhones-industrie.

  2. 2

    Hierdie webwerf is vol belangrike inligting vir iPhone-toepassingsontwikkelaars en -gebruikers. Ek is seker baie van diegene wat hierdie webwerf besoek, sal ook daarvan hou. Baie geluk aan die administrateur en eienaar van hierdie webwerf. Dit sal meer inligting gee vir die ontwikkeling van die iPhones-industrie.

  3. 3

    Hierdie webwerf is vol belangrike inligting vir iPhone-toepassingsontwikkelaars en -gebruikers. Ek is seker baie van diegene wat hierdie webwerf besoek, sal ook daarvan hou. Baie geluk aan die administrateur en eienaar van hierdie webwerf. Dit sal meer inligting gee vir die ontwikkeling van die iPhones-industrie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.