iPhone op Flickr: Meer as 15,000 XNUMX foto's neem toe

Met al die iPhone-hype (ek kry nie een nie), het ek gedink dat dit interessant sou wees om die aktiwiteit op Flickr te sien en hoeveel mense foto's van die iPhone of van hul iPhone opsit. Ek het geskrik om meer as 15,000 XNUMX onlangse foto's van die iPhone op Flickr te sien!

Klik vir my RSS-lesers deur na die pos om die skyfievertoning te sien:

Die Apple Marketing-span verdien regtig 'n bonus hierop!

8 Comments

 1. 1
  • 2

   Ek dink Apple is uitstekend om mense met hul bemarking te manipuleer. Waar baie maatskappye op produktiwiteit en opbrengs op belegging konsentreer, konsentreer Apple op 'cool'. Hulle fokus op 'begeertes' vs. 'behoeftes', in teenstelling met die norm.

   Dit gesê, Apple het 'n baie lang geskiedenis om dinge die eerste keer te laat 'werk' en innovasie in hul produkte te dryf. Ek het met die Apple-masjien gespot nogal.

   As ek terugkyk, het ek nou 'n AppleTV (wat ek net soveel kyk as gewone TV), 'n MacBookPro, en 'n G3 (benodig hulp) en 'n G4 (benodig ook hulp). Twee jaar gelede het ek niks Apple besit nie!

   Ek is nie van plan om binnekort die iPhone te kry nie. Dit is bloot 'n luukse wat ek nie nou kan bekostig nie. Nou ... as my werkgewer dit wil verander ... 🙂

   Dankie!

   • 3

    ?en die vreemde ding (wat my steeds verras ná baie jare met rekenaars) is dat die iPhone meer verwerkingskrag as die G3 het. (Waarvan gepraat, hoe het jy twee jaar gelede jou hande op 'n G3 gekry?)

    Ek wil ook graag inchip dat Apple meer as "cool" is. Ja, hulle maak cool gear, maar die kern vir my is "dit werk". Hulle is nie so versoenbaar soos rekenaars nie, maar op sy beurt kry jy iets wat uit die boks werk. Jy sal nie baie parameters kry wat jy kan aanpas nie. Miskien kan mens sê: Microsoft glo daarin om die gebruiker baie opsies te laat hê. Apple glo dat die meeste gebruikers minder weet van die innerlike lewe van rekenaars, en dus maak Apple-ingenieurs die keuses vir jou.

    Vir sekere werke is 'n Mac beter, vir ander is dit 'n rekenaar. Gelukkig het die lyne die afgelope tyd meer vaag geword.

    Beide 'n KIA en 'n Mercedes bring jou van A na B. Dit is net 'n bietjie gemakliker op die ander een …

    • 4

     Hallo Foo,

     Goed gestel! (Ek het onlangs die G3 en G4 gekry – dit is 'n lang storie, maar albei het baie werk nodig om weer in vorm te kom ... plus ek benodig 'n paar monitors, sleutelborde, ens. Ek het net nie die tyd gehad om hulle aan die gang te kry nie. )

     Doug

 2. 5
  • 6
  • 7

   Ek het 'n geruime tyd gelede 'n Thinkpad gehad en dit was wonderlik. Dit was 'n baksteen, maar ek het 3 bedryfstelsels daarop gehad (Windows 2000, Win 98 en OS/2). Goeie herinneringe. Ek het nou 'n MacBookPro en dit is die beste skootrekenaar wat ek nog gehad het – hoewel ek ontmoedig was om dit vir 'n paar dae in die winkel te plaas. (Apple het dit baie vinnig omgedraai – ek was beïndruk).

 3. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.