iPhone op Flickr: Meer as 15,000 XNUMX foto's neem toe

Met al die iPhone-hype (ek kry nie een nie), het ek gedink dat dit interessant sou wees om die aktiwiteit op Flickr te sien en hoeveel mense foto's oor die iPhone of met hul iPhone opsit. Ek het geskrik om meer as 15,000 XNUMX onlangse foto's van die iPhone op Flickr te sien!

Klik vir my RSS-lesers deur na die pos om die skyfievertoning te sien:

Die Apple Marketing-span verdien regtig 'n bonus hierop!

8 Comments

 1. 1
  • 2

   Ek dink Apple is uitstekend daarin om mense met hul bemarking te manipuleer. Waar baie maatskappye konsentreer op produktiwiteit en opbrengs op belegging, konsentreer Apple op 'cool'. Hulle fokus op 'wil' teen 'behoeftes', in stryd met die norm.

   Dit gesê, Apple het 'n baie lang geskiedenis om dinge die eerste keer te laat 'werk' en om innovasie in hul produkte aan te dryf. Ek het lekker gesmaak by die Apple-masjien nogal 'n bietjie.

   As ek egter terugkyk ... het ek nou 'n AppleTV (wat ek net soos gewone TV kyk), 'n MacBookPro en 'n G3 (hulp nodig) en 'n G4 (ook hulp nodig). Twee jaar gelede het ek niks van Apple besit nie!

   Ek is nie van plan om binnekort die iPhone te kry nie. Dit is eenvoudig 'n luukse wat ek nie nou kan bekostig nie. Nou ... as my werkgewer dit wil verander ... 🙂

   Dankie!

   • 3

    ? En die vreemde ding (wat my nog baie jare met rekenaars verbaas) is dat die iPhone meer verwerkingskrag het as die G3. (As ons praat, hoe het u twee jaar gelede 'n G3 in die hande gekry?)

    Ek wil ook graag agterkom dat Apple meer as 'cool' is. Ja, hulle maak cool toerusting, maar die kern vir my is 'dit werk'. Hulle is nie so versoenbaar soos rekenaars nie, maar op hul beurt kry u iets wat buite die kassie werk. U sal nie baie parameters kry wat u kan aanpas nie. Miskien kan 'n mens sê: Microsoft glo dat die gebruiker baie opsies het. Apple glo dat die meeste gebruikers minder weet van die innerlike lewe van rekenaars, en daarom maak Apple-ingenieurs die keuses vir u.

    Vir sekere take is 'n Mac beter, vir ander is dit 'n rekenaar. Gelukkig het die lyne laat vervaag.

    Sowel 'n KIA as 'n Mercedes bring jou van A na B. Dit is net 'n bietjie gemakliker op die ander een ...

    • 4

     Hallo Foo,

     Wel gestel! (Ek het onlangs die G3 en G4 gekry - dit is 'n lang storie, maar albei het baie werk nodig om weer in vorm te kom ... plus ek het monitors, sleutelborde, ens. Nodig. Ek het net nie die tyd gehad om dit aan die gang te kry nie. )

     Doug

 2. 5
  • 6
  • 7

   Ek het 'n hele tyd gelede 'n Thinkpad gehad en dit was wonderlik. Dit was 'n baksteen, maar ek het 3 bedryfstelsels gehad (Windows 2000, Win 98 en OS / 2). Goeie herinneringe. Ek het nou 'n MacBookPro en dit is die beste skootrekenaar wat ek ooit gehad het - hoewel ek moedeloos was om dit 'n paar dae in die winkel te sit. (Apple het dit baie vinnig omgedraai - ek was beïndruk).

 3. 8

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.