InVision: prototipering, samewerking en werkstroom

invisie kommentaar hotspot

Onlangs het ek 'n e-pos met 'n skakel aan die bokant ontvang waarin gesê word dat mense 'n nuwe e-pos ontwerp en dat ons terugvoer wil hê. Ek het op die skakel deurgekyk en dit was 'n openbaar toeganklike prototipe van 'n nuwe e-posontwerp deur die maatskappy. Terwyl ek die bladsy deurgesoek het, was daar genommerde hotspots (rooi sirkels) waarop geklik kon word, en baie spesifieke terugvoer is verskaf deur die mense wat die bladsy besoek.

Ek het op een gebied geklik waar ek gedink het dat daar verbeterings kan plaasvind, en daar is 'n dialoog vir my oopgemaak om my terugvoer in te voer en daarna vra ek my naam en e-posadres. Die gebruikerskoppelvlak het geen instruksies vereis nie - ek het intuïtief geweet wat ek kon doen.

Die platform was so goed dat ek die tuisblad moes besoek, Invision. U kan die platform vir 1 projek kosteloos uitprobeer, en daaropvolgende projekte benodig 'n bekostigbare maandelikse fooi. Al hul planne bevat 128-bit SSL-kodering en daaglikse rugsteun.

Invision stel gebruikers in staat om hul ontwerpe op te laai en hotspots by te voeg om statiese skerms te omskep in klikbare, interaktiewe prototipes, kompleet met gebare, oorgange en animasies. Funksies sluit in weergawe-beheer, projekbestuur en prototipering vir beide die web, mobiele en tablet, die vermoë om ontwerpe aan te bied en te deel, en 'n klik- en kommentaarinstrument om terugvoer oor ontwerpe in te samel.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.