Belê in mense. U sal nie teleurgesteld wees nie.

Depositphotos8874763 m 2015

Ek het met 'n hele paar mense geskerts dat ek my laaste vyf jaar in mense belê het sedert my egskeiding (en die ontbinding van al my wêreldse bates daarna). Dit klink miskien baie vreemd, en hopelik nie selfsugtig nie, maar ek voel dat ek my aandag op mentors, vriende en familie sal vestig - dat ek 'n baie vrugbaarder lewe sal lei.

'N Vriend van my, Troy, het my gisteraand gevra waaroor ek die meeste van my tyd spandeer het. 5 of 10 jaar gelede was dit dalk werk, geld of die volgende 'speelding'. Maar ek het hom eerlik geantwoord dat dit my kinders is. My seun kyk al na 'n paar programme by die IU en sal in sy senior jaar wees. My dogter begin ook haar gedagtes aan die toekoms vorm - dink aan binnenshuise versiering of kuns en kunsvlyt. Ongetwyfeld, wat my kinders ook al doen, sal hulle daarin slaag. Soms kla my kinders oor al die tyd wat ek op die rekenaar of by die werk spandeer - maar die waarheid is dat daar nie te veel tyd deur my dag gaan sonder om na te dink oor watter ongelooflike geseënde vader ek is nie.

Mense dink dat my kinders so wonderlik is as gevolg van my. Dit laat my regtig lag ... ek dink glad nie so nie. Ek is die afgelope paar jaar omring deur wonderlike mentors, vriende, familie en soms professionele mense om my kinders te help grootmaak. Hulle het ook 'n geweldige moeder wat haar ervarings maklik met hulle gedeel het om hulle te help om insig te kry sodat hulle nie dieselfde besluite in hul lewens kan neem nie. Vir my is dit 'n belegging wat beter sal betaal as enige dollar wat ek ooit in die lewe sal verdien. Ek sal gelukkig 'n lewe van armoede leef as ek weet dat my kinders, my familie en my vriende gelukkig is.

So ... dit is my beleggings in die lewe. Ek dink ek het nou ongeveer 30 webwerwe vir vriende en familie. Dit is iets wat ek regtig nie soveel tyd het om te doen as wat ek wil hê nie, maar ek probeer die beste doen wat ek kan met die hulpbronne wat ek het. Dit is my klein belegging in hul geluk.

Vandag het ek 'n blog vir 'n vriend van my, Pat Coyle, begin. Pat is 'n persoon met wie ek 'n paar maande lank die plesier gehad het. Sy insig oor familie, God, werk en bemarking is dinge wat ek as 'n vriend koester. Ek kan jou nie vertel hoeveel ek vir die kort rukkie wat ek met Pat geleer het, geniet het nie. Dus ... ek het 'n belegging op sy manier gesit ... 'n blog op http://www.patcoyle.net geplaas. Pat se blog heet 'My Life as a Customer'. Miskien was dit 'n bietjie selfsugtig om Pat se blog op te sit en sy arm te draai om aan te hou plaas! Die waarheid is, ek wil net meer van Pat kry wat ek elke dag kry as ek met hom werk! Hoe dit ook al sy - ek hoop jy gaan ook na Pat se blog kyk.

Belê in mense! U sal nooit teleurgesteld wees nie.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.