Inspirasie: Tom Peters

Ek het 'n moeilike dag gehad. Ek het 'n moeilike week gehad. Miskien is dit 'n maand. Ek het inspirasie nodig gehad. Vandag het ek 'n hele paar skyfies van hersien Tom Peters, hier is 'n paar gunstelinge om te deel:

As u nie van verandering hou nie, sal u nog minder van irrelevansie hou. - Generaal Eric Shinseki, stafhoof. Amerikaanse leër

Slegs die voortdurende strewe na innovasie kan sukses op lang termyn verseker. - Daniel Muzyka, Dean, Sauder School of Business, Universiteit van British Columbia (FT / 2004)

The Cracked Ones Let in the Light - Tom Peters

Ons onderneming het 'n massiewe oortapping van talent nodig, en ek glo dat talent waarskynlik onder nie-konformiste, andersdenkendes en rebelle gevind kan word. - David Ogilvy

Mense wil deel wees van iets groter as hulle self. Hulle wil deel wees van iets waarop hulle regtig trots is, waarop hulle sal veg, opoffer, vertrou. - Howard Schultz, Starbucks (IBD / 09.05)

As dinge onder beheer lyk, gaan u net nie vinnig genoeg nie. - Mario Andretti

Die eerste stap in 'n 'dramatiese' ?? organisatoriese veranderingsprogram is voor die hand liggend - dramatiese persoonlike verandering! - RG

'N Liggaam kan voorgee dat hy omgee, maar hulle kan nie voorgee dat hulle daar is nie. - Texas Bix Bender

Negentig persent van wat ons 'bestuur' noem? bestaan ​​daarin om dit moeilik te maak vir mense om dinge gedoen te kry. â ?? Peter Drucker

Uitvoering is 'n stelselmatige proses van bespreking van hows en whats, hardnekkig deurvolg en verantwoordelikheid verseker. - Larry Bossidy & Ram Charan / Execution: The Discipline of Getting Things Done

Die beste sagteware-ontwikkelaars is produktiewer as gemiddelde sagteware-ontwikkelaars, nie met 'n faktor van 10X of 100X, of selfs 1,000X nie, maar 10,000X. - Nathan Myhrvold, voormalige hoofwetenskaplike, Microsoft

En 'n gunsteling van my:

Gee u werknemers elke geleentheid om te slaag, en as hulle nie kan slaag nie, gee hulle die geleentheid om elders te slaag. Soms beteken dit om hulle af te dank. - Ek kan nie onthou wie dit vir my gesê het nie, maar dit bly by my.

Ek wens ek kan net die hele dag rondloop en dit oor en oor herhaal en oor en oor ... en hoop dat ten minste een persoon luister.

3 Comments

 1. 1
 2. 2

  Eeps, hoop ek het jou week nie erger gemaak nie, miskien was ek 'n deurdagte afleiding?

  My gunsteling is waarskynlik: "The Cracked Ones Let in the Light" - Tom Peters, want ek is beslis 'n gekraakte een. Nou volg die aanhaling van Mario Andretti, want ek moet regtig daarna luister en nie so versigtig wees nie. Uiteindelik hou ek van, 'Die eerste stap in 'n' dramatiese '?? program vir organisatoriese verandering is voor die hand liggend - dramatiese persoonlike verandering! ” - RG, alhoewel ek al beter woorde daarvoor gehoor het, soos om te omskryf: 'As u die wêreld wil verower, moet u uself eers oorwin', of ''n Revolusie begin nie met die sosio-ekonomiese struktuur van die samelewing nie en werk af tot by die individu, maar binne een individu werk dit tot by die sosio-ekonomiese struktuur van die samelewing ”. Weereens is dit parafrasies, die eerste moontlik uit die Art of War, ten minste van 'n oosterse filosoof, dink ek; die tweede is, glo dit of nie, van Joseph Bueys, een van my gunsteling kunstenaars, wat hoofsaaklik in die 60's en 70's aktief was.

  En wie is RG?

 3. 3

  Summae,

  Om met jou te praat was 'n plesier. My moeilike tye het nie met my blogging te doen gehad nie, dit is my uitlaatklep!

  Ek is nie seker wie RG is nie ... dit was 'n verwysing op een van Tom Peter se aanbiedings.

  Ek stem saam met jou en hou van die feit dat al die aanhalings vereis dat iemand moet optree oor die enigste ding wat hulle eintlik self kan verander!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.