Sosiale beïnvloeders

sosiale beïnvloeders

Ek dink te veel bemarkers beskou sosiale invloed asof dit 'n soort nuwe verskynsels is. Ek glo nie dit is nie. In die vroeë dae van televisie het ons die nuusuitsender of die akteur gebruik om items vir die gehoor te plaas. Die drie netwerke het die gehoor besit en daar is vertroue en gesag gevestig ... die kommersiële advertensiebedryf is dus gebore.

Terwyl sosiale media 'n tweerigting-kommunikasiemiddel bied, is beïnvloeders op sosiale media nog steeds eenrigting-beïnvloeders. Hulle het die gehoor, alhoewel dit baie kleiner en nis is vir die bedryf of die onderwerp. Vir bemarkers is die probleem egter dieselfde. Die bemarker wil 'n mark bereik en die beïnvloedder beïnvloed en besit die mark. Net soos wat maatskappye adverteerders aangeskaf het en dat woordvoerders hulle laat opslaan het, kan ons dieselfde doen met sosiale beïnvloeders.

Hierdie infografiese van MBA in Bemarking praat oor hoe 'n mens sosiale beïnvloeders kan vind en gebruik. Ek is nie seker dat ek met die term saamstem nie Mega-beïnvloeders wel binne die infografie. Ek sou dit eerder noem sosiale media sosiale beïnvloeders. Daar is nog steeds spesifieke onderwerpe waarop ek die owerhede vertrou ... maar nie almal nie. Ek gaan Gary Vaynerchuk vertrou op wyn en ondernemerskap, Scott op motors en Mari op Facebook Marketing ... maar ek sal nie vertrou dat hulle my aandeleportefeulje sal reël nie!

Sosiale beïnvloeders

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.