Bouowerheid vir deursoeking

masjienboumasjien infografies

Ek was al lank 'n voorstander van search engine optimization geruime tyd, maar my eie ervarings onlangs met Martech het my opgewondenheid eerlik beperk. Ek het vroeër gedink dat SEO die ideale manier was om verkeer te vergroot, want dit was iets wat u kon beheer. Dit is tot 'n mate waar, maar dit kan u net so ver as die soektog na 'n gegewe onderwerp neem. Ek het gevind dat sodra ons die hoogste rang bereik het, die resultate dikwels oorweldigend was. Ek het die vertroue in Google se oordrewe getalle in die soekvolume verloor en ek het die vertroue verloor in die pogings om beter te kan rangskik.

Beteken dit dat ek ophou met SEO? Nee. Die eerste stap wat ek met elke klant neem, is om te verseker dat die inhoud daarvan is gebou op 'n geoptimaliseerde platform, dat hul temas korrek opgestel is, en dat hulle die sleutelwoorde en kompetisie ken. Wat ek gedoen het, is 'n ekstra poging aangewend om dit te bevorder eerder as om te optimaliseer. Ek praat nie terugkoppeling nie ... wat eerlikwaar die vastrapplek in die bedryf verloor. Ek praat van die bevordering van fantastiese inhoud - met of sonder 'n skakel - deur media en sosiale kanale.

'N Maatskappy kan die hele jaar honderde terugskakels plaas en dit steeds nie op 'n ranglys haal wat relevante verkeer dryf nie. As die maatskappy egter net soveel moeite gedoen het om ongelooflike inhoud te skryf, om die inhoud te bevorder en opslaan, sien ons ongelooflike toenames in die aantal relevante besoekers ... en ook daaropvolgende omskakelingskoerse. 'N Dieper stelling van my is dit ... dink ek optimalisering van soekenjins is reeds 'n sterwende bedryf. As niks anders nie, is die dae getel.

Hierdie infografiese van Vertikale maatreëls spreek van die stappe wat ondernemings neem om die gesag van webwerwe op te bou. Ek wil u aanmoedig om die soekenjinsdeel te ignoreer en bloot te werk aan die bou van wonderlike inhoud en die bevordering daarvan deur die kanale waarna hulle beskryf outoriteit te bou... met ons sonder soek!

bouowerheid seo

Internetbemarking Infographic by Vertikale maatreëls.

4 Comments

 1. 1

  Ek is voortdurend verbaas oor van die grootste webwerwe wat ek teëkom wat nie 'n blog op hulle het nie.

  Veral vir klein en medium ondernemings is Blogs 'n reddingsboei.

  Kom ons hoop hulle leer!

  • 2

   Ek het onlangs gelees dat minder as 30 persent van die ondernemings eintlik 'n blog het (ek dink dit kan selfs minder wees). Aan die ander kant van die skaal het ongeveer 70 persent van die Fortune-ondernemings 'n blog. Daar is nog steeds baie ruimte vir maatskappye wat goeie inhoud kan skryf om 'n verskil in hul onderste reël te maak.

 2. 3

  Ek het voorheen inhoud vir 'n sosiale netwerk geskryf. Die tegnologiese span wou meer SEO hê, meer sleutelwoorde (nee, dit was onlangs, maar ek weet waarom jy dit dink), meer verouderde pogings om soekenjins te mislei.

  My plan was om elke week 2-4 keer nuwe inhoud toe te voeg, of dit nou 300 woorde was of 3000 woorde, dit maak nie saak nie - dit was ingelig, relevant en boeiend. My plan was om goed daar buite te sit wat mense wil deel. 

  Hartseer ding is dat ons 'n eie CMS gebruik het, en ons het dus geen blog gehad nie, en enige CMS-verandering wat ek wou gehad het, was 'n ontwikkelingsprobleem, en die webwerf het gesukkel om 'n trekkrag te kry.
  Optimalisering van soekenjins = goed
  Sosiaal betrokke organisasies = beter

  Ek is nie verbaas dat so baie maatskappye nie blogs het nie - hul tegnologiese mense leef nog steeds vir Google om hulself te soek en te mislei as hulle moet kyk na social as 'n manier om hul kliënte en kliënte te betrek.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.