Die kuns van die mobiele inboek

Die kuns van tjek vooraf

Ek is nie seker of ek in die minderheid is met geografiese dienste nie, maar ek hou daarvan om Foursquare te gebruik en oral in te check. Die snaakse ding is dat ek nie gereeld my check-ins deel nie, en ook nie die aanbiedings wat ek aanbied, benut nie. So hoekom doen ek dit? Hmmm ... ek het dit nie agtergekom nie. Ek hou van die feit dat die nuutste weergawes van die Foursquare-app my vra om aan te meld as ek naby 'n plek is waar ek gereeld besoek het.

Dit lyk vir my asof ons die werklike waarde van inkloktoepassings regtig nie deug nie. Deur 'n rekord te hou van waar u is en waar u gereeld besoek, sal dit nie lank duur voordat hierdie aansoeke aanbevelings gee nie. Miskien as ek in 'n gedeelte van die stad is en 'n handjievol mense in 'n koffiewinkel is, moet die aansoek my laat weet dat hulle naby is en my versoek om by hulle aan te sluit. Push-advertensies en push-kennisgewings en aanbevelings kan hierdie dienste regtig verbeter (en gee my iets om bly te wees om die heeltyd in te check).

Facebook, Yelp, Google en Foursquare: Hulle (en nog vele meer programme) laat gebruikers toe om na plekke te gaan en hulle vriende aan te kondig waar hulle is. Die aantal mense wat aanmeld, is relatief klein in vergelyking met diegene wat aan ander mobiele aktiwiteite deelneem, maar dit groei saam met die aantal ondernemings wat die dienste gebruik om aan nuwe en bestaande klante te bemark.

Intuit het hierdie infografiese en 'n wonderlike blogpos met wenke verskaf om meer verbruikers te laat inboek.

Die kuns om aan te meld

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.