Bemarkwoorde van Mashable te bemark

gonswoorde te bemark

Die mense by Mashable het hierdie inligting saamgestel op 30 dae bemarkingswoorde. As 'n ou wat nie kan uithou nie bemarking praat, Ek waardeer dit altyd as ons mooi kyk bemarking BS. Ek sal egter eerlik wees en erken dat ek dink dat hierdie infografie dalk net vol daarvan is.

Terme soos behendige bemarking, infographic en Gamification is nie gonswoorde te bemark, dit is werklike terme wat elke bemarker moet verstaan. En my grootste probleem is met die term Opbrengs op belegging word gelys as 'n modewoord. ROI is nie 'n modewoord nie ... dit is 'n absolute noodsaaklikheid. Ons sien steeds dat agentskappe en ondernemings wat nie hul opbrengs op belegging monitor nie, misluk. En as hul ROI misluk, maak dit hul besigheid dood - nie net hul bemarking nie.

Sommige van die ander terme is buzzworthy, maar nog steeds nie so sleg nie. Ek hou van die term snackbare inhoud ... ons verwys dikwels na minigrafieke - infografika wat baie gefokus is op 'n enkele gegewe eerder as op die hele verhaal. Snackbare inhoud klink 'n bietjie beter en wys op die gedrag van hoe dit verbruik word. Waardeproposisies en KPI's kan ook modewoorde wees, maar dit is belangrik omdat bemarkers hul boodskap fokus en die resultate meet.

Bemarkwoorde te bemark

2 Comments

  1. 1

    Hou van jou lysie, daardie woorde is nie regtig aan my bekend nie, so ek dink dit is baie nuttig om hulle meer te verstaan.

  2. 2

    Uitstekende en vermaaklike lys Doug. Die meeste van ons is skuldig daaraan dat ons ten minste 'n handjievol van hierdie frases oorgebruik het. Dit laat my nogal dink aan die korporatiewe speletjie van die laaste 90's, genaamd Buzzword Bingo. Ideaal vir lang verkoopsoproepe of maatskappywye vergaderings. Sommige onthou dalk. Laat my steeds glimlag as ek daaraan dink. Ek stem saam met jou dat ROI 'n noodsaaklikheid is, maar ek is weliswaar bevooroordeeld 🙂

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.