Links versus regter breinbemarkers

breinbemarkers

Hierdie infografiese van Marketo is te slim om nie te deel nie.

Sielkundiges en persoonlikheidsteoretici glo al lank dat daar verskille tussen die regter- en linkerkant van die brein is. Die regterkant van u brein is verantwoordelik vir kreatiwiteit, terwyl die linkerkant die besonderhede en implementering hanteer. Die linkerkant is analities, terwyl die regterkant kunstig is. As bemarker lei die tipe denker wat u is, die veldtogte wat u ontwerp. So watter tipe bemarker is jy?

Ek wil myself as 'n bietjie gebalanseerd beskou ... hoewel ek nie baie kreatiewe talent het nie, word ek regtig lief vir die impak wat kreatiwiteit op bemarking het. Eenvoudig gestel ... mense is moeg vir die hoofstroom, dus om buite die getalle te dink, kan u kliënte of u handelsnaam regtig bevoordeel!

Bemarker breininfografie

8 Comments

 1. 1

  Dit is inderdaad 'n wonderlike pos, Douglas. En dit is regtig interessant om te let op die wonderlike impak wat kreatiwiteit op bemarking het en hoe tendense op sosiale media dit des te interessanter gemaak het. Een ding het ek geleer voordat ek 'n topverkoper-outeur geword het, en lank voordat Inc Magazine my onderneming as een van die vinnigste groeiende maatskappye verkies het, skep kreatiwiteit in bemarkingsveldtogte 'n wow-faktor en voeg meer waarde vir klante toe. 

  • 2

   Daniel - jy is heeltemal korrek. Ek het gesien hoe pragtig ontwerpte en goed handelsmerk-ondernemings verby die kompetisie spring! Baie dankie vir die besoek aan die webwerf - ons sal u binnekort in ons radioprogram moet hê!

 2. 3
 3. 4

  Hierdie infografie het vir my onverwagse resultate opgelewer. Ek skryf en eet met my linkerhand, en doen al die ander met die regterkant. Intussen pas die opmerkings van die infografiek rondom die 'brein'-gedeelte van die afbeelding my beslis as' regte 'brein' kreatiewe tipe. Maar elke bemarkingskategorie daaronder skilder my as 'n “linkse brein” bemarker. Ek sal 'n rukkie daaroor nadink.

 4. 6

  In my professionele lewe was ek 'n stelselontleder en
  Programmeur, vir die lekkerte is ek 'n fyn kunstenaar - een van my gunsteling boeke is die teken van
  die regterkant van die brein. Ek studeer nou Bemarking; hierdie artikel het
  het my 'n nuwe perspektief gegee op die behoefte aan 'n gebalanseerde benadering tot
  Bemarking.

  • 7

   @ twitter-259954435: disqus Ek het opgemerk dat baie van die talentvolste mense met wie ek in die bedryf gewerk het, 'n kreatiewe stokperdjie buite hul werk het ... kuns, musiek, ens. na 'n goeie loopbaan met albei kante!

 5. 8

  Dankie dat u dit gedeel het, Douglas. Dit het die kolletjies vir my verbind.

  My hipotese: linkerbrein is meer as mense van regterbrein, en bemarking is een van die maniere om 'n linkerbrein teenwoordigheid in die mengsel te gee. Dit is logies gegewe ons natuurlike drang om te vertrou op dinge wat ons kan meet, iets wat werklik is en wat die waarde van aandeelhouers verhoog. Weet u of daar so 'n statistiek bestaan? Wat ook van die korrelasie tussen persoonlikheid en optrede of gedrag?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.