Links versus regter breinbemarkers

breinbemarkers

Hierdie infografiese van Marketo is te slim om nie te deel nie.

Sielkundiges en persoonlikheidsteoretici glo al lank dat daar verskille tussen die regter- en linkerkant van die brein is. Die regterkant van u brein is verantwoordelik vir kreatiwiteit, terwyl die linkerkant die besonderhede en implementering hanteer. Die linkerkant is analities, terwyl die regterkant kunstig is. As bemarker lei die tipe denker wat u is, die veldtogte wat u ontwerp. So watter tipe bemarker is jy?

Ek wil myself as 'n bietjie gebalanseerd beskou ... hoewel ek nie baie kreatiewe talent het nie, word ek regtig lief vir die impak wat kreatiwiteit op bemarking het. Eenvoudig gestel ... mense is moeg vir die hoofstroom, dus om buite die getalle te dink, kan u kliënte of u handelsnaam regtig bevoordeel!

Bemarker breininfografie

8 Comments

 1. 1

  Dit is voorwaar 'n wonderlike pos, Douglas. En dit is regtig interessant om te let op die wonderlike impak wat kreatiwiteit op bemarking het en hoe sosiale media-tendense dit des te meer interessant gemaak het. Een ding wat ek geleer het voordat ek 'n topverkoper-outeur geword het en lank voordat Inc Magazine my maatskappy as een van die vinnigste groeiende maatskappye gestem het, is om kreatiwiteit in bemarkingsveldtogte te implementeer wat 'n wow-faktor skep en meer waarde vir kliënte toevoeg. 

  • 2

   Daniel – jy is heeltemal korrek. Ek het gesien hoe pragtig ontwerpte en goed-handelsmerk maatskappye verby die kompetisie spring! Baie dankie dat jy by die webwerf inloer het – ons sal jou binnekort op ons radioprogram moet hê!

 2. 3

  Haai Doug!
  Dankie vir die plasing! Ek val self in die kategorie van Regterbrein-bemarker. Dit is wonderlik om te sien watter eienskappe ek dalk mis!

  Gelukkige nuwe jaar aan u!
  Jason

 3. 4

  Hierdie infografika het vir my onverwagte resultate opgelewer. Ek skryf en eet met my linkerhand, en doen alles anders met die regterhand. Intussen pas die infografika se kommentaar rondom die “brein”-afdeling van die grafika my beslis as “regbrein” kreatiewe tipe. Tog, elke bemarkingskategorie daaronder skilder my as 'n "linkerbrein" bemarker. Ek sal 'n rukkie oor hierdie een dink.

 4. 6

  In my professionele lewe was ek 'n Stelselanalis en
  Programmeerder, vir die pret is ek 'n goeie kunstenaar - een van my gunsteling boeke is Drawing on
  die regterkant van die brein. Ek studeer nou Bemarking; hierdie artikel het
  het my 'n nuwe perspektief gegee oor die behoefte aan 'n gebalanseerde benadering tot
  Bemarking.

  • 7

   @twitter-259954435:disqus Ek het opgemerk dat baie van die mees talentvolle mense met wie ek in die bedryf gewerk het 'n kreatiewe stokperdjie buite hul werk het ... kuns, musiek, ens. Dit is nogal interessant om te sien hoeveel daardie kreatiewe praktyk bring tot 'n wonderlike loopbaan deur beide kante te gebruik!

 5. 8

  Dankie dat jy dit deel, Douglas. Dit het die kolletjies vir my verbind.

  My hipotese: linkerbrein is meer as regterbreinmense met bemarking een van die maniere om 'n bietjie linkerbrein-teenwoordigheid by die mengsel in te spuit. Dit maak sin gegewe ons natuurlike drang om te vertrou in dinge wat ons kan meet, iets werkliks, en wat aandeelhouerswaarde verhoog. Weet jy of so 'n statistiek bestaan? Wat ook van die korrelasie tussen persoonlikheid en optrede of gedrag?

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.