Begrip van iPhone-gebruikers

tipes iPhone-gebruikers

Daar is geen twyfel oor die impak wat die iPhone 'n rewolusie vir die slimfoonbedryf gemaak het nie. Ek het 'n iPhone vir my dogter gekoop, maar die groot skerm en die soomlose Google-integrasie van die Thunderbolt (Android) was net te veel om te verbygaan, so ek het nie die rigting ingeslaan nie. My dogter is egter baie lief vir haar iPhone en kan letterlik nie gaan nie oral daarsonder. 'N Infografiese uit PaidViewpoint.com bied 'n bietjie insig in iPhone-gebruikers, hoe hulle die toestel gebruik, hoe hulle behoud is en waarom hulle sal opgradeer. Die jurie is nog steeds op die iPhone 4S en of dit voldoen aan die eise van Apple-aanhangers. UPDATE: Die verkope het al meer as 1 miljoen telefone oorskry, so ek dink dit is so!

Infografiese iPhone

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.