Hoe om Twitter te gebruik

howtotwitter voorskou

Voordat u hierdie Infographic bespot het, het ek net vandag met 'n kliënt gewerk wat regtig 'n strategie nodig gehad het om met Twitter te werk. Ek dink hierdie inligting gee goeie advies vir mense met goeie wenke. Wat 'n besigheid tot besigheid-strategie (B2B) betref, beveel ek twee verskillende strategieë aan vir my kliënte:

  1. Eerstens, ek beveel aan dat hulle die leiers op Twitter in hul bedryf, begin gesprekke met hulle, promoveer hul twiets wanneer die geleentheid hom voordoen, en bou 'n verhouding met hulle aanlyn. Baie min mense kan eenvoudig by Twitter aansluit en genoeg volgers kry om dadelik voordeel daaruit te trek. Vir die res van ons moet ons deur ons eweknieë erken word en aan ons eweknieë se netwerke bekendgestel word. Met byna 29 XNUMX volgers, probeer ek om aandag te gee aan die bevordering van ander! Iemand het dit gedoen toe ek net 'n paar gehad het!
  2. Tweedens beveel ek aan dat hulle hul vooruitsigte te volg. Namate u u vooruitsigbasis op Twitter vergroot, sal daar meer en meer geleenthede wees om met hulle te kommunikeer. U weet nooit wanneer 'n potensiële persoon u hulp op Twitter gaan benodig nie ... wees daar as hulle vra!

howtotwitter twiends

Dankie aan die mense by Twiends vir die groot infografie!

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.