Hoe om u Twitter te laat groei

voeg Twitter-volgelinge by

Dit klink miskien snaaks vir 'n ou wat Twitter-volgende krimp om 'n Infografiese inligting oor hoe u die volgende kan bevorder... maar ek sal dit verduidelik.

Die afgelope maand het ek tienduisende rekeninge wat ek op Twitter gevolg het, gesuiwer. Ek het ongeveer 30 5 rekeninge gevolg, maar ek het dit tot minder as XNUMX XNUMX gefilter en bly skoonmaak. Aangesien ek van spam-rekeninge ontslae geraak het, hou die rekeninge op om my te volg ... wat my gevolg laat krimp.

Ek het per ongeluk baie vriende gevolg en hartseer daaroor gekry. As ek u gevolg het, stuur vir my 'n briefie, dan volg ek ... dit was niks persoonliks nie. Ek het bloot 'n paar mense per ongeluk oopgevolg. In elk geval, terug na die Infographic! Twiends het hierdie tipeblad saamgestel oor hoe om u Twitter te laat groei, en dit is pragtig sowel as omvattend.

Wat ek die meeste van hierdie advies hou, is dat dit goeie advies is om 'n toepaslike aanwins te kweek. As u volgelinge van êrens gaan koop, het u miskien 'n groot aantal, maar u sal oorstroom word deur strooipos. Twitter het so hard daaraan gewerk om hul getalle te laat groei dat die stelsel van binne na buite deur strooipos verrot word. Die voorbeeld is die onvermoë om mense te volg. Twitter laat jou nie toe nie ... maar hulle het geen probleem as jy massaal volg nie. Dit is stom. As Twitter sou werk aan die kwaliteit van die inhoud op sy platform en die hackers sou verwyder, sou die kwaliteit verbeter en sou meer mense aangetrokke wees tot die platform.

Hier is hoe Groei u Twitter-volgende:
groei twitter volgende

5 Comments

 1. 1

  Ek het nog altyd 'n klein en meestal gerigte aanhang op Twitter gehad. Maar ek dink dit in die nuwe jaar. Ek belê dalk in TweetAdder. Net sodat ek die proses 'n bietjie kan outomatiseer.

 2. 2

  Ek het nog altyd 'n klein en meestal gerigte aanhang op Twitter gehad. Maar ek dink dit in die nuwe jaar. Ek belê dalk in TweetAdder. Net sodat ek die proses 'n bietjie kan outomatiseer.

  • 3

   Hi Paul,

   Ek dink TweetAdder het 'n paar uitstekende funksies ... maar ook gevaarlike. Ek hou byvoorbeeld baie van die vermoë om op profiel te soek en gerigte lyste af te laai. Daar is egter 'n wonderlike geleentheid om die stelsel te misbruik as u wil. Gaan versigtig te werk en moenie in die versoeking kom om dit te misbruik nie.

   Cheers,
   Doug

   • 4

    Hallo Doug

    Ek hoor wat jy sê. Daarom voeg ek slegs mense by wat ek handmatig volg en afvolg. Ek weet dat u dit met TweetAdder outomaties onder andere kan doen 
    dinge. Maar ek is 'n bietjie versigtig om dit te doen.

 3. 5

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.