Die regte instrument vir die uitreiking van beïnvloeders of joernaliste

beïnvloeders vind

Meltwater was 'n uitstekende borg vir ons blog. Ons het 'n internasionale webinar met hulle gedoen oor sosiale luister, propvol en baie reaksie. En ons is omtrent gereed om ons eerste infografie saam met hulle vry te stel! Die borgskap is gefokus op onderskeidelik hul nuus- en buzz-produkte vir tradisionele en sosiale luister, maar ek wou 'n aspek van hul nuusproduk vir professionele persone in die skakelwese aanvoer wat my lewe as 'n influencer 'n ton makliker ...

Die meeste plekke wat ek ontvang van professionele persone uit PR, kom van hul persoonlike adres en is irriterend wat baie in my posbus verstop. Hierdie mense gebruik tradisionele PR-soekinstrumente wat my e-posadres noem en dit is die plesier van my. Hulle verstaan ​​nie hoe om te doen nie plaas 'n blogger en ek is vol vertroue dat joernaliste hul taktiek nog minder hou.

Ek reageer op swak of irrelevante toonhoogtes om die persoon vyf minute te neem om te sien of my inhoud relevant is vir hul kliënt. Ek dink die meeste van hulle doen dit nie omdat hulle haastig is en nie dink dat daar gevolge vir hul optrede is nie. Maar daar is. Mense soos ek rapporteer hulle dadelik as rommel sodat ons nooit weer 'n toonhoogte in ons inkassie kan sien nie. Dit is regtig jammer vir daardie PR-persoon - wat dalk eendag 'n goeie kans gehad het vir ons blog.

Gister ontvang ek 'n e-posadres van 'n PR-agentskap wat gebruik maak van Meltwater se PR-uitreikgereedskap. Ek sal nie die sender noem nie, want dit was nie relevant nie - maar die e-pos was HTML met grafika en het die beste opsie ter wêreld - 'n uitteken skakel. Deur op die skakel te klik, is ek na 'n ander skerm gebring:

smeltwater-onttrek

Sjoe, 'n opsie om uit te teken vir hierdie staanplekke of selfs die hele mediabasis! Dit is kragtig, deursigtig en hou die PR-agentskap en Meltwater verantwoordelik vir enigiemand wat hul stelsel misbruik. Nog interessanter is die opsie dat die e-pos van Meltwater of na u e-posdiens gestuur word. Dit is 'n ekstra vlak van aanspreeklikheid, aangesien die meeste e-poskliënte die vermoë bied om e-posadresse outomaties te stuur of selfs te blokkeer.

As u 'n professionele PR- of uitreikagentskap lei en wil hê dat u span verhoudings moet opbou (soos dit hoort) en dit verantwoordelik hou, is dit die soort hulpmiddel wat u benodig om uit te reik. Om nie te praat nie Meltwater het meer as 350,000 XNUMX mediakontakte in hul databasis met baie inligting oor elkeen om u te help om die regte beïnvloeders en joernaliste te vind.

smeltwater-influencer-databasis

Openbaarmaking: Hierdie berig is NIE deur Meltwater gevra nie, dit was alles ek.

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.