Pret met logo's ... Indy-koffiewinkels

Indy Onafhanklike KoffiewinkelsDiegene van julle wat my blog al 'n rukkie gelees het, weet dat ek van 'n lekker koppie koffie hou. My plaaslike vriende weet ek hou daarvan om saam met die bende te kuier Die Boontjiebeker. Dit is 'n fantastiese koffiewinkel ... lekker kos, wonderlike mense, lewendige musiek en baie gemaklike stoele en kamer.

Plaaslike Indy-kollega Erik Deckers geskryf oor die onafhanklike koffiewinkels hier en selfs sy eie Google Map gebou om mense te wys waar die plaaslike onafhanklike koffiewinkels is geleë.

Aangesien ek pas klaar is met die bekendstelling van die alfa-weergawe van die Karteringstoepassing vir Wild Birds UnlimitedEk het aangebied om met Erik saam te werk op 'n webwerf om plaaslike onafhanklike koffiewinkels op te spoor en te bestuur. Vanaand het ek aan die logo gewerk ... ek is nie 'n grafiese kunstenaar nie en hou daarvan om te kul en met royalty-gratis clipart te begin - maar ek dink dit is 'n goeie begin! Ek trek die clipart in Illustrator en voeg dan net 'n paar lae by wat dieselfde styl het.

Vector clipart vir illustrator

Hier is een wenk vir u, Microsoft Clipart is eintlik vektor gebaseer en u kan daarmee werk Illustrator. Die truuk is om die clipart in 'n Microsoft-toepassing in te voer waarmee u die clipart kan uitvoer in 'n formaat wat Illustrator-vriendelik is. Microsoft Visio is so 'n produk.

Soek 'n webwerf vir onafhanklike koffiewinkels in Indianapolis wat binnekort sal begin, sowel as ons beta van ons karteringstoepassing vir Wild Birds Onbeperk, geïntegreer met hul franchise-inhoudbestuurstelsel.

4 Comments

 1. 1

  Ek gee dit 'n 9 uit 10. Nie sleg vir 'n grafiese hack wat clipart gebruik nie. 😉

  Alhoewel, ek dink jy moet die skadu nader aan die beker skuif, sodat jy die UFO-drywende koffiebeker voorkoms vermy.

 2. 2

  Hallo Doug,
  Maak seker dat jy die Monon Coffee Company besoek as jy in die Broad Ripple-area is. Dis reg in die hartjie van Broad Ripple en bied 'n warm, vriendelike atmosfeer. Om alles te kroon, is twee van die eienaars mense saam met wie ek by Wild Birds Unlimited werk! Hoe is dit vir verbindings?!

 3. 3

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.