E-handel en kleinhandel

Index Quick Chip: 'n vinniger, beter EMV-ervaring

Vanmiddag het ek my dogter by haar kantoor besoek (hoe gaaf is ek vir 'n pa?). Ek stop by die winkel oorkant die straat, Die vars mark en tel 'n mooi blommerangskikking vir haar lessenaar op en 'n paar lekkernye vir die personeel daar. Toe ek uitklok, is ek weggeslaan ... ek het my EMV-kredietkaart en dit werk amper onmiddellik.

Dit was die vinnigste wat ek nog ooit gesien het dat 'n betaalpunt met 'n kaart geaktiveer is. Nie net dit nie, aangesien ek my betaling voltooi het, het dit my gevra of ek 'n gedrukte kwitansie wil hê of om dit na my e-posadres te stuur. 'N Rukkie later het ek my kwitansie sowel as 'n koepon om vir my volgende besoek te gebruik. En u hoef nie die koepon te druk nie, dit word outomaties toegepas solank ek dieselfde kredietkaart gebruik. Boom!

Ek was nuuskierig oor die stelsel en kyk op indeks - die platform wat die kassa aandryf. Dit eindig dat daar iets anders aan hul tegnologie was. Hulle het die verwerkingsagteware herskryf vir die vaslegging en validering van EMV-kredietkaartdata. Hul stelsel kan selfs u kaart invoeg en neem tydens die betaalpunt, en bevestig dan die verkoop sodra u gereed is.

Hier is 'n oorsig van hoe Indeks ontwikkel Quick Chip, waar hulle die afhandeling tot 1 sekonde kon afneem! Dit is tien keer vinniger as die gemiddelde, wat die betaalpoed en die gebruikerservaring verbeter.

O… en die vars mark was ook fantasties!

Douglas Karr

Douglas Karr is die stigter van die Martech Zone en 'n erkende kenner van digitale transformasie. Douglas het gehelp om verskeie suksesvolle MarTech-opstartondernemings te begin, het gehelp met die omsigtigheidsondersoek van meer as $5 miljard in Martech-verkrygings en -beleggings, en gaan voort om sy eie platforms en dienste bekend te stel. Hy is 'n medestigter van Highbridge, 'n konsultasiefirma vir digitale transformasie. Douglas is ook 'n gepubliseerde skrywer van 'n Dummie-gids en 'n besigheidsleierskapboek.

verwante Artikels

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.