Bewese strategieë om webwerfverkeer te verhoog

verhoog die verkeer

BWHGeeek het hierdie infografie vervaardig oor maniere om die verkeer na u webwerf te verhoog. Ek is nie seker dat ek met BWHGeek saamstem oor wie die beste gasheer is nie ... waarvan ons hou vliegwiel (en is 'n filiaal) en ek glo dat hul infografie 'n groot leemte het ... mobiel.

Mobiele optimalisering van u webwerf via 'n responsiewe ontwerp, mobiele tema en / of mobiele toepassing, is 'n ongelooflike manier om verkeer te laat groei. Ons eie iPhone en Android-programme groei baie vinniger as ons webverkeer (proporsioneel). Met 'n mobiele webwerf en toepassing is ook ideaal vir soekenjins en mobiele soektogte. Raak mobiel. Nou.

Andersins hou ek van die advies in hierdie infografie - veral om 'n e-pos nuusbrief strategie en betaalde promosies. Deur die verkeer na u webwerf te betaal met verskaffers wat relevante besoekers aanstuur (ons hou ook van Outbrain en StumbleUpon Ads), kan u help om u gehoor te laat groei en die besoekers wat u oorspronklik betaal het, te behou om daar te kom.

Verhoog die verkeer na u webwerf

2 Comments

  1. 1

    Dankie vir die wenke Douglas. Ek het onlangs gasblog en ek hoop dit bring verkeer in. Plus omdat ek 'n sosiale media ou is, probeer ek altyd vir mense sê dit moet gebruik word en indien dit gebruik word, geoptimaliseer moet word.

  2. 2

Wat dink jy?

Hierdie webwerf gebruik Akismet om spam te verminder. Leer hoe jou opmerking verwerk is.